Яловичина зі шпинатом, грибами та квасолею
- Квасоля 1 скл.
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Шпинат 1 пуч.
- Гриби 200 г
- Сметана 200 г
Відварити квасолю. Замочити квасолю на добу. Кожні 5-6 годин змінювати воду. Зварити. Закипить вода - злити, нову налити. Варити хвилин 40. Солити у кінці. Нарізати м'ясо упоперек волокон. Присипати спеціями, відбити злегка.
Нарізати цибулю півкільцями.
Залишити промаринуватися цибулю із м'ясом на кілька годин. Потім обсмажити хвилин 10.
Додати гриби. Ще хвилин 15 тушкувати.
Додати нарізаний шпинати і відварену квасолю. Обсмажити хвилин 5.
Додати сметану. Тушкувати хвилини 3.
Первые блюда рецептыРецепты русской кухни М Сырникова
Отбивная куриная грудка в кляре калорийностьотбивная куриная
Вкусные рецепты для похудения: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Мультиварка Philips.
Как приготовить домашний майонез - домашний майонез миксером видео. Кухонный миксер-комбайн Tiger.
Паска рецепти з фотопаска рецепти з фото
Пирог со шпинатом и сыром в мультиваркеРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter