Яловичина запечeна з фенхелем і розмарином
776
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Фенхель (невеликий) 0.5 шт.
- Розмарин (гілочки) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Сіль, перець
М'ясо нарізати невеликими пластинками.
Форму вистелити фольгою. М'ясо злегка посолити і поперчити, викласти у форму і посипати розмарином.
Фенхель і цибулю нарізати пластинками, викласти на м'ясо.
Злегка ще посолити, накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Подавати з будь-яким гарніром.
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепты салаты из коктейля морепродуктов.
Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом. Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі