Яловичина запечeна з фенхелем і розмарином

ДРУГІ СТРАВИ
763 Яловичина запечeна з фенхелем і розмарином
Фото - Яловичина запечeна з фенхелем і розмарином
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Фенхель (невеликий) 0.5 шт.
  • Розмарин (гілочки) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста
  • Сіль, перець

Яловичина запечeнная з фенхелем і розмарином інгредієнти М'ясо нарізати невеликими пластинками.

Яловичина запечeнная з фенхелем і розмарином Форму вистелити фольгою. М'ясо злегка посолити і поперчити, викласти у форму і посипати розмарином.

фото Яловичина запечeнная з фенхелем і розмарином Фенхель і цибулю нарізати пластинками, викласти на м'ясо.

Яловичина запечeнная з фенхелем і розмарином Яловичина Злегка ще посолити, накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.

Яловичина запечeнная з фенхелем і розмарином Фенхель Подавати з будь-яким гарніром.

Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепты салаты из коктейля морепродуктов.

Передача вкусные истории рецепт пирога со шпинатом. Рецепт турецкие пироги со шпинатом гезданэ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter