Яловичина, запечена у власному соку «Суворий завуч»
- Яловичина (вирізка пожирніше, не пісна) 900 г
- Макаронні вироби 400 г
- Огірок (свіжий) 2 шт
- Помідор 1 шт
- Приправа (для м`яса, за смаком)
- Кріп (сушений, за смаком)
- Сіль
- Суміш перців (мелена, за смаком)
- Перець чорний (горошком, для прикраси) 2 шт
М'ясо яловичини вимити, обсушити.
М'ясо укласти в деко на фольгу. Щедро засипати приправою для м'яса, сушеним кропом, перцем. За смаком посолити. Вкрити фольгою.
Поставити запікати в духовку мінімум на 2 години при температурі 200-220 С.
У цей час (поки м'ясо допікається) готуємо макарони й овочі для оформлення страви.
Відварюємо макарони не більше 8 хвилин.
З огірка та помідора дуже гострим маленьким ножем вирізаємо ніс, очі, губи.
М'ясо розрізаємо на шматочки шириною 1 см. Сік від запікання (його буде достатньо) зливаємо в соусницю.
Починаємо викладати і прикрашати блюдо. Робимо це швидко, щоб не встигло охолонути. Очі - шматочки запеченої яловичини. Зверху кружечок огірка і часточка помідора. Серединка - горошина чорного перцю. Волосся - макарони. Ніс - огірочок. Губи - помідор. Два листочки салату - це комірець. Подавати обов'язково з гарячим соусом від м'яса, злитого після запікання самого м'яса у фользі.
Запрошуємо шкільних друзів і згадуємо свого суворого завуча!.
Салат з плавленим сиромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Арахисовое масло фото и ценаКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт салата с каперсамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты Приготовления - салат радичио рецепты.
Кулинарные рецепты праздничных блюд. Праздничные кулинарные рецепты вторые блюда.
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепты рождество.
Рецепт салата мимоза классический. Салат мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter