Яловичина, запечeна із маринованою цибулею
- Яловичина 700 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Зелень (петрушка і кінза) 0.5 пуч.
- Імбир (мелений) 0.5 ч.л.
- Мед (рідкий) 1 ч.л.
- Оцет (винний) 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Гірчиця 1 ст.л.
Яловичину розрізати на три частини, але не до кінця, так, щоб утворилися великі "кишені".
Посолити і поперчити. Обмазати з усіх сторін гірчицею і залишити на годину.
Цибулю нарізати соломкою, зелень дрібно.
Змішати мед і оцет.
Викласти у суміш цибулю і зелень. Залишити на годину.
Через зазначений час викласти м'ясо на деко, застелене фольгою.
Цибулю покласти у "кишені". Заколоти зубочистками, через проміжки.
Запікати у розігрітій до 190 градусів духовці, до готовності (1 годину 20 хвилин).
Кулинарные рецепты от Tramontina - американские салаты рецепты.
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: консервация грибов рецепты.
Салат из Курицы с сыром. Салат мясной с Курицей.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты едим дома с юлией высоцкой. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter