Яловичина з устричним соусом


- Яловичина 500 г
- Морква 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Імбир
- Олія рослинна 6 ст.л.
Маринад: 0,25 ч.л. солі, 0,5 ч.л. цукру, 2-3 ст. л. густого темного соєвого соусу, 1 ст. л. рисового вина або сухого шеррі або Міріна, 1 ч. л. кукурудзяного або рисового крохмалю, 1-2 ст. л. води, 2 ч. л. кунжутної олії.
Соус: 1 ч. л. кукурудзяного або рисового крохмалю, 6 ст. л. бульйону, 3 ст. л. устричного соусу.
Нарізати м'ясо на тонкі шніцелі півсантиметра товщиною, злегка відбити долонею і нарізати на тонкі смужки.
Приготувати маринад.
Змішати всі інгредієнти у мисці, полити сумішшю м'ясо, перемішати і залишити маринуватися.
Нарізати моркву.
Імбир нарізати на дрібні кубики.
Подрібнити часник.
Нарізати цибулю.
Розігріти у сковороді 5 ст. л. олії і на середньому вогні спасерувати часник, імбир і цибулю. Додати м'ясо і на сильному вогні готувати 2 хвилини. Додати вино і помішувати.
Коли 2 хвилини мине, м'ясо вийняти.
Приготувати соус. Крохмаль змішати із бульйоном та устричним соусом.
Знову розігріти 1 ст. л. олії у сковороді і, помішуючи, підсмажити моркву.
Накрити кришкою і тушкувати одну хвилину.
Додати соус із крохмалем у м'ясо. Перемішати, і все додати до моркви. Знову перемішати і трохи поварити (пару хвилин).
При подачі посипати зеленою цибулею, цибулею-різанцем. Подавати на підігрітій тарілці.
Можна додати устричний соус, цукор і сіль.
Выпечка рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.uaРецепты колбас
Рецепты приготовления блюд - легкие супы рецепты с фото.
Тыква выращивание: оладьи тыквенные. Муляжи тыквы.
Лучшая помповая кофеварка эспрессо. Кофе эспрессо капуччино.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter