Яловичина з цвітною капустою і печерицями
- М'ясo 500 г
- Капуста цвітна 400 г
- Гриби (печериці) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Майонез 50 г
- Сир 100 г
- Сіль
- Спеції
- Зелень
- Олія рослинна
- Борошно
Відварити капусту.
М'ясо нарізати кубиками, викласти на попередньо розігріту сковороду, посипати сіллю і спеціями. Обсмажити з двох сторін.
Цибулю нарізати півкільцями і додати до м'яса. Трохи обсмажити, а потім додати борошно попередньо розведене водою або бульйоном. Тушкувати протягом 10 хвилин.
Капусту і гриби злегка обсмажити.
Із помідорів зняти шкірочку і нарізати кружечками.
Сир натерти на тертці.
У каструлю викласти шарами м'ясо - капусту - гриби - помідори - майонез (розмазати по всій поверхні) - сир.
Накрити кришкою. Поставити в нагріту до 200°С духовку, запікати 30 хвилин. Перед подачею посипати зеленню.
Лазанья со шпинатом рецепт с фотолазанья со шпинатом
Салат из брокколи с жаренным арахисом recepti.biz.ua
Рецепт борща украинскогоУзнай рецепты простых в приготовлении и невероятно вкусных борщей
Рецепт салата з язикомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты немецкий суп гуляш. Суп гуляш рецепт.
приготовление брокколи и цветной капусты
Салат с Курицей и сухарикамиРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Крем для торта - недорогой крем для торта.
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter