Яловичина з овочами та грибами "Дари осені"
- Яловичина (м´якоть) 600 г
- Капуста білоголова 600 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
- Перець болгарський (червоний, великий) 1 шт.
- Гриби (лісові, сироїжки) 500 г
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Йогурт (грецький або сметана) 8 ст.л.
- Сир ковбасний (копчений) 80 г
- Вода (холодна)
Гриби очистити, помити.
Варити 15 хвилин, потім відкинути гриби на дуршлак.
М'ясо нарізати невеликими кубиками.
Налити на розігріту сковороду трохи олії, покласти м'ясо, посолити, додати мелений чорний перець і тушкувати під кришкою, на повільному вогні до напівготовності.
Нашаткувати капусту, додати трохи солі, злегка перетерти руками.
Обсмажити капусту на олії.
Нарізати цибулю четвертинками кілець, моркву натерти на крупній тертці.
Обсмажити цибулю з морквою на олії.
Болгарський перець нарізати соломкою.
Покласти підготовлені продукти у горщики у наступній послідовності.
Тушкована яловичина.
Обсмажена капуста.
Болгарський перець.
Варені гриби.
Обсмажені цибуля з морквою.
Додати лавровий лист, трохи солі і меленого чорного перцю.
Додати грецький йогурт або сметану.
Накрити кришечками і поставити в розігріту духовку.
Запікати при температурі 180 градусів 35-40 хвилин.
Горщики дістати із духовки, посипати сиром, тертим на крупній тертці.
Знову поставити в духовку на 5 хвилин.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь
http://recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепт салата язык. Рецепты салатов на англ. языке.
Можно ли пить молоко - крем из сгущенного молока. Купить молоко.
Рецепты морепродукты салаты. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Простые рецепты блюд: чанахи рецепт. Горшочки для запекания Чанахи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter