Яловичина з овочами
- Яловичина
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Помідор 3 шт.
- Перeць болгарський 1 шт.
- Кукурудза
Яловичину (гуляш) дрібно нарізати і обсмажити, після цього укинути у киплячу воду.
Цибулю, помідори, часник нарізати і на сковороду (можна обсмажити там, де смажилося м'ясо). Очистити болгарський перець і обсмажити разом з овочами і зеленню. Потім, коли м’ясо наполовину готове і підсолене, можна додати овочі. І тушкувати як гуляш, можна додати лавровий лист і кукурудзу у кінці.
Корзинка из Песочного теста рецепт фотокорзинка из песочного теста
Салаты с редькой рецепты с фото простыеКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт торта из тыквыТрадиционные и оригинальные рецепты с фото! Тысячи рецептов на сайте
Фотографии приготовления плова. Рецепты приготовления плова из узгенского риса.
Рецепт торта з чорносливомРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Оригинальные рецепты праздничных мясных блюд. Праздничные рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter