Яловичина з грибами та квасолею

ДРУГІ СТРАВИ
774 Яловичина з грибами та квасолею
Фото - Яловичина з грибами та квасолею
інгредієнти:
  • Яловичина 450 г
  • Картопля 4 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Квасоля (консервована в томатному соусі) 1 бан.
  • Гриби (печериці свіжі) 300 г
  • Перець болгарський (різних кольорів)
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове 3 ч.л.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Горілка 50 г
  • Часник 3 зуб.
  • Хмелі-сунелі 0.3 ч.л.
  • Лист лавровий 3 шт.
  • Перець чорний горошком 6 шт.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Зелень 1 пуч.
  • Базилік (сухий) 1 ч.л.

Яловичина з грибами та квасолею інгредієнти Яловичину порізати на дрібні шматочки. Обсмажити на сильно розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки.

Яловичина з грибами та квасолею У м'ясо вилити 50 г горілки. Через 3 хвилини влити склянку кип'яченої води і тушкувати. У процесі тушкування посолити, додати спеції. Випарене м'ясо перекласти в каструлю із кришкою, щоб воно залишалося гарячим.

фото Яловичина з грибами та квасолею Нарізати цибулю півкільцями, гриби.

Внутрішні стінки горщиків змастити вершковим маслом. На дно покласти горошини чорного перцю і лавровий лист.

Яловичина з грибами та квасолею Яловичина Цибулю і гриби обсмажити на жиру після м'яса.

Яловичина з грибами та квасолею Картопля Нарізати картоплю, моркву - кубиками. Болгарський перець - маленькими скибочками. Кубики з картоплею повинні бути більше кубиків з морквою.

Дрібно порубати часник.

Яловичина з грибами та квасолею Морква Викласти пошарово: картопля, морква, гриби. Зверху покласти часник.

Сирі овочі покласти на дно горщика, щоб вони могли приготуватися під томатно-м'ясним соусом. Шар з картоплею трохи посолити.

Яловичина з грибами та квасолею Квасоля Відкрити банку із квасолею. Соус із банки перелити у склянку. А квасолю розкласти по горщиках. Зверху викласти шматочки м'яса. Висипати сухий базилік. Заключний шар - болгарський перець.

Яловичина з грибами та квасолею Гриби Доки м'ясо стояло у каструлі, воно дало сік. Цей сік з'єднати із томатним соусом. Перемішати. Долити кип'яченої води до повної склянки. Залити горщики. Овочі повинні бути залиті цим соусом до середини горщика. Тоді вода з них не виллється, горщик буде чистим.

Яловичина з грибами та квасолею Перець болгарський Поставити в духову шафу на 40 хвилин при 180 градусах.

Такий горщик хороший з чорним "Бородінським" хлібом і горілочкою.

Яловичина з грибами та квасолею Лукрепчатий Якщо страву подавати у тарілці, то можна додати сметани і зелені.

Яловичина з грибами та квасолею Масло вершкове

Снотворное без рецептов - капуста пелюстка рецепт. Рецепты из капусты.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.

Как приготовить вкусный шашлык - приготовление блюд в микроволновке рецепты.

Рецепты индийской кухниВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Кулинарный сайт итальянской кухни здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter