Яловичина з грибами та квасолею
- Яловичина 450 г
- Картопля 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Квасоля (консервована в томатному соусі) 1 бан.
- Гриби (печериці свіжі) 300 г
- Перець болгарський (різних кольорів)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 3 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Горілка 50 г
- Часник 3 зуб.
- Хмелі-сунелі 0.3 ч.л.
- Лист лавровий 3 шт.
- Перець чорний горошком 6 шт.
- Сіль 2 ч.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Зелень 1 пуч.
- Базилік (сухий) 1 ч.л.
Яловичину порізати на дрібні шматочки. Обсмажити на сильно розігрітій оливковій олії до рум'яної скоринки.
У м'ясо вилити 50 г горілки. Через 3 хвилини влити склянку кип'яченої води і тушкувати. У процесі тушкування посолити, додати спеції. Випарене м'ясо перекласти в каструлю із кришкою, щоб воно залишалося гарячим.
Нарізати цибулю півкільцями, гриби.
Внутрішні стінки горщиків змастити вершковим маслом. На дно покласти горошини чорного перцю і лавровий лист.
Цибулю і гриби обсмажити на жиру після м'яса.
Нарізати картоплю, моркву - кубиками. Болгарський перець - маленькими скибочками. Кубики з картоплею повинні бути більше кубиків з морквою.
Дрібно порубати часник.
Викласти пошарово: картопля, морква, гриби. Зверху покласти часник.
Сирі овочі покласти на дно горщика, щоб вони могли приготуватися під томатно-м'ясним соусом. Шар з картоплею трохи посолити.
Відкрити банку із квасолею. Соус із банки перелити у склянку. А квасолю розкласти по горщиках. Зверху викласти шматочки м'яса. Висипати сухий базилік. Заключний шар - болгарський перець.
Доки м'ясо стояло у каструлі, воно дало сік. Цей сік з'єднати із томатним соусом. Перемішати. Долити кип'яченої води до повної склянки. Залити горщики. Овочі повинні бути залиті цим соусом до середини горщика. Тоді вода з них не виллється, горщик буде чистим.
Поставити в духову шафу на 40 хвилин при 180 градусах.
Такий горщик хороший з чорним "Бородінським" хлібом і горілочкою.
Якщо страву подавати у тарілці, то можна додати сметани і зелені.
Снотворное без рецептов - капуста пелюстка рецепт. Рецепты из капусты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рождественские блюда рецепты. Рецепты для пароварки, вкусно.
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Рецепты индийской кухниВыпечка В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарный сайт итальянской кухни здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter