Яловичина з айвою
738
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Айва 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Зелень (петрушка і кріп)
М'ясо нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на частині розігрітої олії, перекласти у сотейник, залити водою так, щоб вона трохи покривала його, і тушкувати протягом 30 хвилин.
Очищену цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії. Айву очистити від шкірки і серцевини, нарізати соломкою і з'єднати з м'ясом. Додати смажену цибулю, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою до готовності.
При подачі викласти м'ясо на тарілку і посипати дрібно нарізаною зеленню.
Рецепты Холодных закусок к водке http://recepti.biz.ua
Мебельная фабрика Стильные Кухни - кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.
Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі