Яловичина з айвою

ДРУГІ СТРАВИ
707 Яловичина з айвою
Фото - Яловичина з айвою
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Айва 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове 2 ст.л.
  • Сіль, перець
  • Зелень (петрушка і кріп)

М'ясо нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на частині розігрітої олії, перекласти у сотейник, залити водою так, щоб вона трохи покривала його, і тушкувати протягом 30 хвилин.

Очищену цибулю нарізати півкільцями і обсмажити на олії. Айву очистити від шкірки і серцевини, нарізати соломкою і з'єднати з м'ясом. Додати смажену цибулю, посолити, поперчити і тушкувати під кришкою до готовності.

При подачі викласти м'ясо на тарілку і посипати дрібно нарізаною зеленню.

Рецепты Холодных закусок к водке http://recepti.biz.ua

Мебельная фабрика Стильные Кухни - кухня с юлией высоцкой. Официальный сайт Tramontina.

Готовим со вкусом - тайская кухня рецепты салатов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter