Яловичина відварна

ДРУГІ СТРАВИ
690 Яловичина відварна
Фото - Яловичина відварна
інгредієнти:
  • Яловичина 600 г
  • Морква 1 шт.
  • Перець чорний 5 г
  • Перець духмяний горошком 3 шт.

Яловичина відварна інгредієнти Яловичина відварна

фото Яловичина відварна У каструлю укласти помите м'ясо і залити чистою водою на палець вище м'яса. М'ясо вийняти, а воду зі спеціями поставити кип'ятити. При закипанні додати м'ясо і продовжити варити.

Зняти піну, додати півсклянки холодної води і знову довести до кипіння. Повторно зняти піну і зменшити вогонь до мінімуму, залишити на годину.

Щоб отримати соковите запашне м'ясо - м'ясо обов'язково класти у киплячу воду, а щоб наваристий бульйон - то в холодну.

При подачі нарізати упоперек волокон, прикрасити, можна трохи присолити і поперчити.

Салат з плавленим сиром помдорамиМясных, фруктовых и экзотических салатов

www.recepti.biz.ua Рулет слоеный с куриной начинкой

салати з свинячого язика

Салат с Курицей и грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов из моркови.

Польская кухня что нужно попробоватьПольское турагентство

Кулинарный сайт ресторан. Сайты кулинарных рефератов.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter