Яловичина відварна
- Яловичина 600 г
- Морква 1 шт.
- Перець чорний 5 г
- Перець духмяний горошком 3 шт.
У каструлю укласти помите м'ясо і залити чистою водою на палець вище м'яса. М'ясо вийняти, а воду зі спеціями поставити кип'ятити. При закипанні додати м'ясо і продовжити варити.
Зняти піну, додати півсклянки холодної води і знову довести до кипіння. Повторно зняти піну і зменшити вогонь до мінімуму, залишити на годину.
Щоб отримати соковите запашне м'ясо - м'ясо обов'язково класти у киплячу воду, а щоб наваристий бульйон - то в холодну.
При подачі нарізати упоперек волокон, прикрасити, можна трохи присолити і поперчити.
Салат з плавленим сиром помдорамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
www.recepti.biz.ua Рулет слоеный с куриной начинкой
Салат с Курицей и грибамиМясных, фруктовых и экзотических салатов
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов из моркови.
Польская кухня что нужно попробоватьПольское турагентство
Кулинарный сайт ресторан. Сайты кулинарных рефератов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter