Яловичина "В обіймах Діоніса"
- Яловичина 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Лимон 0.5 шт.
- Петрушка 1.5 пуч.
- Лікер (настоянка)
- Вода
- Сіль
- Перець чорний
- Картопля 500 г
М’ясо нарізати порційними шматочками, відбити, посолити, поперчити.
Лимон нарізати тонкими скибочками.
Цибулю - півкільцями.
Часник - тонкими пластинками.
Зелень - подрібнити.
Усе скласти у велику каструлю.
Залити лікером і водою.
Можна додати ще солі і перцю.
Закрити кришкою і поставити у холодильник годин на шість.
У форму для випікання викласти шар крупно порізаної картоплі.
Потім шматочки м'яса.
Увесь інший маринад разом із цибулею, часником, зеленню. Із лимона вичавити сік.
Можна посипати зверху сиром.
Накрити форму фольгою.
Відправити у розігріту до 200°С духовку на 2 години, потім духовку вимкнути, а м’ясо залишити, доки духовка не охолоне.
Готову яловичину із картоплею викласти на тарілку, прикрасити свіжою зеленню та овочами.
Осетинские пироги на заказ - салаты из жареных грибов. Семена грибов вешенки купить.
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты В Мультиварке Рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Готовим со вкусом.
Яблочный штрудель рецепт http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter