Яловичина в кокосовому молоці
- Яловичина (м´ясо для стейків або філе) 750 г
- Капуста кольорова (або брокколі) 300 г
- Паприка червона (або жовта) 1 шт
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Гриби печериці (білі або коричневі) 300 г
- Молоко кокосове (кремоподібне) 2 банки
- Каррі порошок (можна пасту) 2 ст.л.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Вершки (30 % жирності) 250 мл
- Рис (для гарніру) 500 г
- Масло рослинне (для смаження) 3 ст.л.
М'ясо ріжемо на тонкі смужки.
Ріжемо печериці.
Те ж саме робимо з нашими овочами.
Спочатку м'ясо обсмажуємо на олії до золотавої скоринки, потім додаємо гриби та овочі і обсмажуємо на сильному вогні все разом, постійно помішуючи. Тепер додає соєвий соус до смаку.
Готуємо соус.
Кокосове молоко ретельно перемішуємо з нашими спеціями, додаємо вершки і доводимо в маленькій каструльці до кипіння, весь час помішуючи.
Соус виливаємо до м'яса, додаємо за бажанням пекучого червоного перцю, і залишаємо все разом прокипіти ще хвилин 7-10.
На гарнір - відварений рис. Кличте домочадців до столу. Всі будуть задоволені.
Рецепт салата вкуснятинаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
www.recepti.biz.ua заправки для салатов
Торт сладкоед медовик. Как испечь торт медовик.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter