Яловичина в кисло-солодкому соусі
- Яловичина 500 г
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Томат-пюре 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Корінь петрушки 1 шт.
- Цукор-пісок 2 ст.л.
- Оцет 1 ч.л.
- Сіль
- Перець духмяний
- Борошно пшеничне
М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Посипати сіллю, перцем, запанірувати в борошні, обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки.
Обсмажені шматки скласти в каструлю. Залити бульйоном або водою так, щоб м'ясо було тільки прикрите, і тушкувати майже до готовності.
Нарізати цибулю і натерти моркву.
Додати пасероване коріння, спеції, томат-пюре, оцет і цукор. Тушкувати до повної готовності м'яса і овочів.
Подати до столу із соусом, в якому тушкувалося м'ясо.
Диета: рецепты для похудения - рецепты диетические. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.
recepti.biz.ua Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе
Рецепты Польская кухня. Первые блюда Польской кухни.
Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter