Яловичина в кисло-солодкому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
2169 Яловичина в кисло-солодкому соусі
Фото - Яловичина в кисло-солодкому соусі
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Масло вершкове 3 ст.л.
  • Томат-пюре 3 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Корінь петрушки 1 шт.
  • Цукор-пісок 2 ст.л.
  • Оцет 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець духмяний
  • Борошно пшеничне

Яловичина в кисло-солодкому соусі інгредієнти М'ясо нарізати невеликими шматочками.

Яловичина в кисло-солодкому соусі Посипати сіллю, перцем, запанірувати в борошні, обсмажити на олії до утворення рум'яної скоринки.

фото Яловичина в кисло-солодкому соусі Обсмажені шматки скласти в каструлю. Залити бульйоном або водою так, щоб м'ясо було тільки прикрите, і тушкувати майже до готовності.

Яловичина в кисло-солодкому соусі Яловичина Нарізати цибулю і натерти моркву.

Яловичина в кисло-солодкому соусі Масло вершкове Додати пасероване коріння, спеції, томат-пюре, оцет і цукор. Тушкувати до повної готовності м'яса і овочів.

Яловичина в кисло-солодкому соусі Томат-пюре Подати до столу із соусом, в якому тушкувалося м'ясо.

Диета: рецепты для похудения - рецепты диетические. Готовим со вкусом.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты приготовления в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.

recepti.biz.ua Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе

Рецепты Польская кухня. Первые блюда Польской кухни.

Открытый пирог с грибами, орехами и шпинатом www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter