Яловичина у вершковому соусі
- Яловичина 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Вершки (10%) 200 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Кріп
- Петрушка
Підготувати шматочок м'яса, обсушити рушником.
Нарізати із дотриманням усіх тонкощів оброблення яловичини шматочками. Обсмажити на олії у глибокій сковороді.
Додати води: якщо яловичина суха - близько склянки. Продовжити приготування під кришкою, на середньому вогні.
Порізати цибулю, натерти моркву.
Порубати зелень.
Борошно розвести вершками, протерти суміш через сито. Додати до майже готового, м'якого м'яса, попередньо посоливши, поперчивши.
Трохи протушкувати, додати зелень, і вимкнути вогонь.
Рецепт творожные пончикиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Сенсационный Термомикс ТМ5: салати з серцем. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
www.recepti.biz.uaПрофессиональные рецепты для пекарни. Разработаем технологию. Кликайте
Рецепт вкусной домашней колбасыКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат с Курицей и ананасами слоеныйКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Салаты с фетойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter