Яловичина у соусі із гірчиці та чорносливу
- Яловичина 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Кріп
- Петрушкa 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Майонез 4 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Чорнослив 40 шт.
- Водa
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Яловичину помити, обсушити, нарізати порційними шматочками, гарно відбити.
Змішати майонез, гірчицю і подрібнений часник.
Добре намазати м'ясо гірчично-майонезною сумішшю і прибрати на 1,5 години у холодильник.
Чорнослив замочити на 1,5 години у воді, воду злити, залишивши 2 ст. л. Подрібнити блендером чорнослив.
Дістати із холодильника м'ясо, гарно намазати чорносливом і поставити назад на 30 хвилин.
Зелень подрібнити.
Помідори обдати окропом, зняти шкірку.
Покласти шар із половини м'яса у форму для запікання, посолити, поперчити. Посипати зеленню.
Покласти половину помідорів і цибулі, очищених і тонко нарізаних півкільцями.
Покласти залишене м'ясо, посолити, поперчити. Додати зелень, помідори, цибулю. Влити воду.
Форму накрити фольгою.
Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 2 години.
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления Украинского борща
Рецепты Закусок: холодные закуски рецепты. Рецепты закусок. Фото и видео.
Косметика своими руками - рецепты салаты. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter