Яловичина у соусі із гірчиці та чорносливу

ДРУГІ СТРАВИ
680 Яловичина у соусі із гірчиці та чорносливу
Фото - Яловичина у соусі із гірчиці та чорносливу
інгредієнти:
  • Яловичина 700 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Кріп
  • Петрушкa 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Майонез 4 ст.л.
  • Гірчиця 1 ст.л.
  • Чорнослив 40 шт.
  • Водa
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу інгредієнти Яловичину помити, обсушити, нарізати порційними шматочками, гарно відбити.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Змішати майонез, гірчицю і подрібнений часник.

фото Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Добре намазати м'ясо гірчично-майонезною сумішшю і прибрати на 1,5 години у холодильник.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Яловичина Чорнослив замочити на 1,5 години у воді, воду злити, залишивши 2 ст. л. Подрібнити блендером чорнослив. 

Дістати із холодильника м'ясо, гарно намазати чорносливом і поставити назад на 30 хвилин.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Помідор Зелень подрібнити.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Кріп Помідори обдати окропом, зняти шкірку.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Петрушкa Покласти шар із половини м'яса у форму для запікання, посолити, поперчити. Посипати зеленню.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Часник Покласти половину помідорів і цибулі, очищених і тонко нарізаних півкільцями.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Майонез Покласти залишене м'ясо, посолити, поперчити. Додати зелень, помідори, цибулю. Влити воду.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Горчіцa Форму накрити фольгою.

Яловичина в соусі з гірчиці і чорносливу Чорнослив Випікати у розігрітій до 200 градусів духовці 2 години. 

 

http://recepti.biz.ua рецепт приготовления Украинского борща

Рецепты Закусок: холодные закуски рецепты. Рецепты закусок. Фото и видео.

Косметика своими руками - рецепты салаты. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter