Яловичина у сметанному соусі
- Яловичина 500 г
- Цедра лимона 0.5 шт.
- Корінь петрушки 1 шт.
- Перець гострий 0.5 шт.
- Часник 3 зуб.
- Кмин мелений 1 ч.л.
- Зелень петрушки 1 пуч.
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Борошно 1 ст.л.
- Вершки (9 %) 0.5 скл.
- Сметана 200 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Спеції (сіль, перець)
Корінь петрушки почистити, нарізати кружечками. Лимонну цедру подрібнити. Гострий перець вимити, очистити від насіння і нарізати соломкою. Часник очистити і нарізати пластинками. Яловичину вимити, обсушити і нарізати тонкими пластинками розміром приблизно 3х10 см. Розігріти у сотейнику 1,5 ст. л. олії і обсмажити яловичину 7 хв.
Додати корінь петрушки, цедру, перець, кмин і дрібку солі.
Влити вино, готувати 5 хв, доки не зникне запах алкоголю. Влити 1 склянку гарячої води, дати закипіти знову, зменшити вогонь, тушкувати під кришкою 30 хв.
Приготувати соус. Розігріти олію, що залишилася, обсмажити часник 3 хв. Додати борошно і готувати, помішуючи, ще 1 хв. Влити вершки і сметану, зменшити вогонь до мінімуму і варити соус 10 хв.
Зелену цибулю і зелень петрушки вимити, обсушити й подрібнити. Додати у соус, перемішати і зняти з вогню. Влити соус у сотейник із м'ясом, перемішати і тушкувати ще 10 хв.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты приготовления блюд из рыбы и мяса тут
Печень с яблоками рецепт по берлинскиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты рождествоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
www.recepti.biz.ua салат Рыбный треска
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter