Яловичина у сметанно-томатному соусі
- Яловичина 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний пекучий 0.5 шт.
- Приправа (солона)
- Гриби (білі) 150 г
- Оцет (яблучний) 1 ст.л.
- Коріандр (насіння)
- Цукор 1 ст.л.
- Вода (холодна) 250 г
- Сметана (густа, 20%) 100 г
- Томатна паста 3 ст.л.
- Крохмаль кукурудзяний 2 ст.л.
- Олія рослинна
Нарізати яловичину соломкою.
Помістити у каструлю і замаринувати. Маринад - вода, солона приправа, коріандр, 1/2 гіркого стручкового перцю, лавровий лист, цукор і яблучний оцет. Прибрати на ніч у холодильник. Зранку маринад вилити. М'ясо перекласти у гарячу сковороду і випарувати вологу. Додати олію, нарізану цибулю та моркву. Трохи обсмажити.
Приготувати соус. Вода, сметана, томатна паста, перець мелений, солона приправа, кукурудзяний крохмаль. Добре перемішати і вилити у сковороду із м'ясом. Довести до кипіння і додати білі гриби, лавровий лист. Соус загусне, і все готове.
Приготувати салат. Капуста (пом'яти руками, щоб дала сік і була м'якше), морква, часник, трохи солі і домашній майонез із хроном.
На гарнір круглий рис.
www.recepti.biz.uaРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
Салат с Курицей и сухариками и сыромА ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
ЗдесьМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Кулинарные рецепты от Tramontina: вкусные рецепты с фото на пасху. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter