Яловичина у сирному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
660 Яловичина у сирному соусі
Фото - Яловичина у сирному соусі
інгредієнти:
  • Яловичина (телятина) 500 г
  • Сир твердий 150 г
  • Бульйон (курячий, яловичий, вода) 250 г
  • Броколі 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно
  • Сіль
  • Спеції

Яловичина в сирному соусі інгредієнти Яловичина в сирному соусі

фото Яловичина в сирному соусі Яловичина в сирному соусі Яловичина

Яловичина в сирному соусі Сир твердий Яловичину нарізати кубиками, посолити, поперчити, викласти у розігрітий сотейник із олією.

Просмажити з усіх сторін до скориночки, залишити під кришкою на маленькому вогні разом із порізаною цибулею.

Сир натерти, броколі порізати.

Приготовлене м'ясо дістати із сотейника, додати бульйон - так, щоб він покривав приблизно половину сотейника, розмішати з тим, що залишилося на сковороді, посолити і довести до кипіння.

Зменшити вогонь, пучками розсипати борошно. Увесь час помішувати, щоб не утворилося грудочок.

Коли соус готовий, додати броколі і сир, готувати кілька хвилин на середньому вогні, помішуючи, щоб сир розплавився.

Потім додати м'ясо, перемішати, довести до кипіння і тушкувати під кришкою хвилин 5.

На гарнір подавати картопляне пюре, можна рис, гречку.

Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд з мяса.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter