Яловичина у сирному соусі
- Яловичина (телятина) 500 г
- Сир твердий 150 г
- Бульйон (курячий, яловичий, вода) 250 г
- Броколі 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно
- Сіль
- Спеції
Яловичину нарізати кубиками, посолити, поперчити, викласти у розігрітий сотейник із олією.
Просмажити з усіх сторін до скориночки, залишити під кришкою на маленькому вогні разом із порізаною цибулею.
Сир натерти, броколі порізати.
Приготовлене м'ясо дістати із сотейника, додати бульйон - так, щоб він покривав приблизно половину сотейника, розмішати з тим, що залишилося на сковороді, посолити і довести до кипіння.
Зменшити вогонь, пучками розсипати борошно. Увесь час помішувати, щоб не утворилося грудочок.
Коли соус готовий, додати броколі і сир, готувати кілька хвилин на середньому вогні, помішуючи, щоб сир розплавився.
Потім додати м'ясо, перемішати, довести до кипіння і тушкувати під кришкою хвилин 5.
На гарнір подавати картопляне пюре, можна рис, гречку.
Рецепты приготовления блюд: рецепти блюд з мяса.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter