Яловичина у пиві
877
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Пиво темне 300 мл
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 0.5 шт.
- Спеції
- Хліб (бородинський) 50 г
Яловичину розморозити, налити у ємність пиво, дати йому видихатися, очистити овочі та подрібнити їх. У каструльку з товстими стінками (або качатницю) викласти дрібно (2х2 см) порізану яловичину, посолити, додати спеції орегано і чорний перець), наступний шар - дрібно порубані овочі, наступний шар - бородинський хліб (краще підсушений).
Посолити зверху і залити пивом. Пива має бути на 1-1,5 см вище м'яса. Поставити тушкуватися. Через півгодини при необхідності підливати воду. Через годину, годину двадцять - готове.
Рецепты для мультиварки, вкусно - десерты без выпечки рецепты с фото.
Печенье из творога розочки рецепт с фотоДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі