Яловичина у мандариновому маринаді
- Яловичина 250 г
- Мандарина 150 г
- Вино червоне сухе 50 мл
- Вершки (жирні) 100 мл
- Горіхи волоські (крихта) 100 г
М'ясо нарізати, відбити, замаринувати у соці із мандарин (100 г) + сіль і перець.
Обваляти замариноване м'ясо у горіхах, обсмажити, залити вином і тушкувати до готовності.
Вершки випарити (до зменшення в об'ємі у 2 рази), додати часточки мандарин і трохи соку.
М'ясо викласти на тарілку, навколо налити соус.
Прикрасити половинками горіхів.
Лодки РИБ SKYLARK от ТехСудПром: риба смажена фото. РИБы алюминиевые HIGHFIELD.
Соус из помидоров и хрена. Соус из апельсинов с хреном.
Рецепты салатов на любой вкус: самые вкусные мясные салаты.
Рецепты салатов с языка вареного www.recepti.biz.ua
Доставка готовой еды на неделю - печень рецепт. Рецепты Приготовления.
Готовим со вкусом: торты без выпечки рецепты с фото. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
ЦИК не дал Лимонову - лимонник торт.
Кулинарный сайт про то как вырезать из фруктов цветы. Good-cook кулинарный сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter