Яловичина у кисло-солодкому соусі зі смаженою картоплею
- Яловичина 170 г
- Жир (тваринний, олія) 7 г
- Цибуля ріпчаста 24 г
- Пюре (томатне) 15 г
- Цукор 8 г
- Оцет 3 г
- Сухарі (житні) 10 г
М'ясо нарізати шматочками.
Обсмажити до випаровування рідини.
Цибулю нарізати.
Спасерувати.
Додати до м'яса цибулю, перець горошком.
Додати томатну пасту.
Залити бульйоном або водою.
Тушкувати до готовності, додати оцет, цукор і подрібнені сухарі.
Додати лавровий лист.
Зняти з вогню. Подати зі смаженою картоплею.
Картоплю нарізати брусками, висушити, посолити.
Поставити на вогонь на 15-20 хв.
Цибулю зелену нарізати для подачі.
Вирізати прикраси із моркви та редиски.
Шоколадный пудинг в микроволновке за 6 минутСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты салатов на любой вкус - салаты новинки рецепты.
Купить вишню, цены: рецепт торту пяна вишня. Рецепты Тортов.
Американская кухня фильм 1998 скачать торрентИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter