Яловичина у кавовому соусі
640
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка) 0.5 кг
- Масло вершкове 50 г
- Помідор 3 шт.
- Вино біле напівсолодке 100 мл
- Вершки (10%) 100 мл
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Кава 200 мл
- Кріп 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Цукор-пісок 0.5 ч.л.
М’ясо нарізати великими шматками, посолити, поперчити і обсмажити на грилі.
Помідори натерти на тертці до шкірки, розтопити у сковороді вершкове масло, вилити помідори, вино, додати цукор. Випарювати на середньому вогні п'ять хвилин.
У вершках розмішати столову ложку борошна. Грудочок бути не повинно.
У 200 мл розчинити 1 ч. л. кави.
У помідори вилити каву, посолити, поперчити. Прогріти пару хвилин.
Вилити вершки, додати кріп, перемішати. Соус загусне.
Обсмажені шматки м'яса викласти у соус і прогріти у соусі на маленькому вогні кілька хвилин. Можна просто полити м'ясо соусом.
Буряк салат рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Закупка рецепты: кулинарные рецепты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі