Яловичина у кавовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
614 Яловичина у кавовому соусі
Фото - Яловичина у кавовому соусі
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 0.5 кг
  • Масло вершкове 50 г
  • Помідор 3 шт.
  • Вино біле напівсолодке 100 мл
  • Вершки (10%) 100 мл
  • Борошно пшеничне 1 ст.л.
  • Кава 200 мл
  • Кріп 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Цукор-пісок 0.5 ч.л.

Яловичина в кавовому соусі інгредієнти М’ясо нарізати великими шматками, посолити, поперчити і обсмажити на грилі.

Яловичина в кавовому соусі Помідори натерти на тертці до шкірки, розтопити у сковороді вершкове масло, вилити помідори, вино, додати цукор. Випарювати на середньому вогні п'ять хвилин.

фото Яловичина в кавовому соусі У вершках розмішати столову ложку борошна. Грудочок бути не повинно.

Яловичина в кавовому соусі Яловичина У 200 мл розчинити 1 ч. л. кави.

Яловичина в кавовому соусі Масло вершкове У помідори вилити каву, посолити, поперчити. Прогріти пару хвилин.

Яловичина в кавовому соусі Помідор Вилити вершки, додати кріп, перемішати. Соус загусне.

Яловичина в кавовому соусі Вино біле напівсолодке Обсмажені шматки м'яса викласти у соус і прогріти у соусі на маленькому вогні кілька хвилин. Можна просто полити м'ясо соусом.

Буряк салат рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Закупка рецепты: кулинарные рецепты с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter