Яловичина у гірчично-медовому маринаді із горіхами
743
інгредієнти:
- Яловичина (філе) 500 г
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Мед 2 ч.л.
- Горіхи кеш’ю 0.5 скл.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати невеликими скибочками.
Для маринаду змішати мед, гірчицю, майонез, рубані горіхи, сіль, перець. Покласти м'ясо у маринад на 30 хвилин.
Обсмажити м'ясо на розігрітій олії до готовності.
Подавати із гарніром.
Салат из Курицы с сыром. Салат с Вареной Курицей.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты с творогом фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі