Яловичина тушкована з цибулею
- М´ясо (яловичина) 600 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Соєвий соус
- Перець чилі (червоний сухий у порошку)
- Перець чорний
- Вода
Нарізати м'ясо. Замаринувати яловичину у соєвому соусі з чорним і червоним перцем. Маринувати від 20 хвилин (чим довше, тим смачніше). У товстостінній каструлі закип'ятити воду і покласти м'ясо, вода повинна м'ясо покривати пальця на три. Тушкувати майже до готовності м'яса.
Нарізати цибулю півкільцями і додати до м'яса. Посолити, поперчити. Долити води і тушкувати до прозорості (готовності) цибулі і м'яса. Подавати із будь-яким гарніром.
Кулинарные рецепт пиццы с картинкой здесь
Потрясающе вкусный салат - салат з свинячим язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт имбирного напитка: карп рецепты приготовления с фото.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: салаты вкусные рецепты.
Американская кухняИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое
Лучший рецепт торта наполеон. Торт наполеон рецепт приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter