Яловичина тушкована з цибулею

ДРУГІ СТРАВИ
580 Яловичина тушкована з цибулею
Фото - Яловичина тушкована з цибулею
інгредієнти:
  • М´ясо (яловичина) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Соєвий соус
  • Перець чилі (червоний сухий у порошку)
  • Перець чорний
  • Вода

Яловичина тушкована з цибулею

Нарізати м'ясо. Замаринувати яловичину у соєвому соусі з чорним і червоним перцем. Маринувати від 20 хвилин (чим довше, тим смачніше). У товстостінній каструлі закип'ятити воду і покласти м'ясо, вода повинна м'ясо покривати пальця на три. Тушкувати майже до готовності м'яса.

Нарізати цибулю півкільцями і додати до м'яса. Посолити, поперчити. Долити води і тушкувати до прозорості (готовності) цибулі і м'яса. Подавати із будь-яким гарніром.

Кулинарные рецепт пиццы с картинкой здесь

Потрясающе вкусный салат - салат з свинячим язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепт имбирного напитка: карп рецепты приготовления с фото.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: салаты вкусные рецепты.

Американская кухняИтальянская кухня в Петербурге - пицца, паста, лазанья и многое другое

Лучший рецепт торта наполеон. Торт наполеон рецепт приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter