Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини
- Яловичина 400 г
- Баклажан 2 шт.
- Горіхи волоські
- Кінза
- Часник 5 зуб.
- Горобина чорноплідна 1 скл.
- Лимон 1 шт.
- Сіль
- Вода (окріп) 1 скл.
Баклажани помити і нарізати уздовж тонкими смужками.
Бланшувати протягом декількох хвилин, доки вони не стануть м'якими.
Вийняти баклажани, остудити і посипати їх подрібненими горіхами та кінзою, можна сушеною.
Баклажани згорнути рулетиками і скласти в горщик.
Зверху посолити.
Яловичину порізати невеликими шматочками.
Укласти її поверх рулетиків. Посолити і насипати небагато горіхів.
Чорноплідну горобину, часник і лимон подрібнити в комбайні або пропустити через м'ясорубку.
Отримаємо соус.
У горщики на м'ясо укласти ще один шар рулетиків, приготованих вище описаним способом. Посолити.
Залити це все сумішшю з чорноплідної горобини, часнику і лимона. Додати по 0,5 склянки окропу в кожен горщик і поставити в духовку. Готувати 1,5-2 години при температурі 260 градусів.
Салат кучками с гранатомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року.
Приготовление канапе на шпажках. Рецепты приготовление канапе.
Аюрведа, йога, Индия - рецепты индийской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт майонеза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter