Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини

ДРУГІ СТРАВИ
758 Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини
Фото - Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Баклажан 2 шт.
  • Горіхи волоські
  • Кінза
  • Часник 5 зуб.
  • Горобина чорноплідна 1 скл.
  • Лимон 1 шт.
  • Сіль
  • Вода (окріп) 1 скл.

Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини інгредієнти Баклажани помити і нарізати уздовж тонкими смужками.

Бланшувати протягом декількох хвилин, доки вони не стануть м'якими.

Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини Вийняти баклажани, остудити і посипати їх подрібненими горіхами та кінзою, можна сушеною.

фото Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини Баклажани згорнути рулетиками і скласти в горщик. 

Зверху посолити.

 

Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини Яловичина Яловичину порізати невеликими шматочками.

Укласти її поверх рулетиків. Посолити і насипати небагато горіхів.

Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини Баклажан Чорноплідну горобину, часник і лимон подрібнити в комбайні або пропустити через м'ясорубку.

Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини Горіхи волоські Отримаємо соус.

Яловичина тушкована з баклажанами в соусі з чорноплідної горобини Кінза У горщики на м'ясо укласти ще один шар рулетиків, приготованих вище описаним способом. Посолити.

Залити це все сумішшю з чорноплідної горобини, часнику і лимона. Додати по 0,5 склянки окропу в кожен горщик і поставити в духовку. Готувати 1,5-2 години при температурі 260 градусів. 

 

Салат кучками с гранатомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты салатов на любой вкус: салати до нового року.

Приготовление канапе на шпажках. Рецепты приготовление канапе.

Аюрведа, йога, Индия - рецепты индийской кухни. Поможем выйти замуж в Германию.

Рецепт майонеза www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter