Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
618 Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі
Фото - Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі
інгредієнти:
  • Яловичина (телятина, не жирна) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вино десертне (Кагор) 100 мл
  • Коньяк 50 мл
  • Паприка 3 г
  • Перець червоний пекучий
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Імбир (порошок) 0.5 г
  • Горіх мускатний (мелений) 0.5 г
  • Базилік 3 г
  • Орегано (сушений) 3 г
  • Бульйон (м´ясний) 1 скл.
  • Соєвий соус 50 мл
  • Оцет (винний) 10 мл
  • Сіль
  • Перець чорний

Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі інгредієнти Нарізати і обсмажити на олії цибулю.

Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі Нарізати і обсмажити м'ясо до напівготовності.

фото Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі До м'яса з цибулею влити бульйон, додати лавровий лист і трохи протушкувати.

Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі Яловичина Влити вино і коньяк, половину соєвого соусу і винний оцет, посолити, поперчити.

Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі Цибуля ріпчаста Потім додати спеції.

Тушкувати до готовності, ближче до кінця додати другу половину соєвого соусу. Обов'язково зняти соняшникову олію, яка підніметься вгору. Подавати краще за все із гречкою.

ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Здоровые рационы на каждый день: мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.