Яловичина, тушкована у винно-коньячному соусі
618
інгредієнти:
- Яловичина (телятина, не жирна) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино десертне (Кагор) 100 мл
- Коньяк 50 мл
- Паприка 3 г
- Перець червоний пекучий
- Лавровий лист 3 шт.
- Імбир (порошок) 0.5 г
- Горіх мускатний (мелений) 0.5 г
- Базилік 3 г
- Орегано (сушений) 3 г
- Бульйон (м´ясний) 1 скл.
- Соєвий соус 50 мл
- Оцет (винний) 10 мл
- Сіль
- Перець чорний
Нарізати і обсмажити на олії цибулю.
Нарізати і обсмажити м'ясо до напівготовності.
До м'яса з цибулею влити бульйон, додати лавровий лист і трохи протушкувати.
Влити вино і коньяк, половину соєвого соусу і винний оцет, посолити, поперчити.
Потім додати спеції.
Тушкувати до готовності, ближче до кінця додати другу половину соєвого соусу. Обов'язково зняти соняшникову олію, яка підніметься вгору. Подавати краще за все із гречкою.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Здоровые рационы на каждый день: мимоза салат рецепт. Салат Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі