Яловичина, тушкована у вині з айвою
- Яловичина 500 г
- Айва 300 г
- Слива (велика, червона) 1 шт.
- Вино біле (Мускат) 400 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Петрушка (свіжа) 0.5 пуч.
- Перець білий
- Сік лимонний 0.3 шт.
- Приправа ("Часник, трави і сіль")
Айву ретельно вимити.
Цибулю порізати досить крупно, морквину теж.
М'ясо очистити від плівок і жилок, нарізати плоскими шматочками, не дрібно, упоперек волокон.
Трохи замаринувати м'ясо, хвилин 15. Лимонний сік, приправи, сіль.
Обсмажити цибулю з морквою.
М'ясо викласти на добре розігріту сковорідку, в 1 шар. Треба, щоб утворилася рум'яна кірочка, але не витік сік.
Викласти м'ясо до моркви з цибулею.
Залити м'ясо вином. Тушкувати півгодини на тихому вогні. Додати петрушку. Якщо треба, то досолити. Тушкувати ще хвилин 20, м'ясо повинно бути м'яким.
Айву очистити від серцевини, нарізати шматочками, покласти на дно горщиків трохи.
Розкласти м'ясо.
На м'ясо - шматочки сливи і знову айву.
Поставити в духовку, тушкувати ще півгодини при 200-220 градусах.
Поставити в прохолодну духовку.
Подавати із салатом. Пекінська капуста, помідор, червоний болгарський перець. Заправити соком лимона, білим перцем, сіллю і олією.
recepti.biz Польское турагентство
Все что нужно знать о правильном питании и диетических рецептах www.recepti.biz.ua
Рецепт салат охотничий http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua рецепт торта медовик или баня
Кулинарные рецепты: рецепт торта з чорносливом.
Майонез домашний рецепт без яицПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter