Яловичина, тушкована у вині

ДРУГІ СТРАВИ
703 Яловичина, тушкована у вині
Фото - Яловичина, тушкована у вині
інгредієнти:
  • Яловичина 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Селера черешкова (стебло) 2 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Гвоздика 3 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Чебрець (сушений) 1 ч.л.
  • Цедра апельсина
  • Бренді (коньяк) 60 мл
  • Вино червоне сухе 750 мл
  • Олія оливкова 2 ч.л.
  • Бекон
  • Бульйон (яловичий) 4 л
  • Помідор 140 г
  • Петрушка

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині інгредієнти У склянну або керамічну миску покласти м'ясо, цибулю, моркву, селеру, часник, гвоздику, лавровий лист, чебрець, цедру апельсина (смужку 8 см) і бренді. Додати вино і перемішати. Накрити плівкою і поставити в холодильник на ніч маринуватися.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Шумівкою витягнути м'ясо із маринаду і обсушити його у серветках.

фото Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Витягнути овочі, а маринад відставити убік. Овочі можна відразу покласти в горщик.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Яловичина Увімкнути духовку на 160 градусів.

У сковороді розігріти половину олії на середньому вогні. Додати 4 смужик бекону і обсмажувати, помішуючи, до золотистого кольору протягом приблизно 6 хвилин. Шумівкою перекласти готовий бекон у горщик для запікання.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Цибуля ріпчаста Додати в сковороду олію, що залишилася, обсмажити м'ясо із двох сторін протягом 3- 4 хвилин. Зробити це в 2-3 прийоми, розігріваючи сковороду перед кожною порцією.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Морква Обсмажене м'ясо перекласти в горщик.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Селера черешкова У сковороду вилити маринад. Довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і варити хвилин 10, періодично знімаючи піну, доки маринад не увариться на 1/3.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Часник Додати бульйон і знову довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити хвилин 12, доки рідина не увариться на 1/3. Посолити, поперчити.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Гвоздика Залити соусом м'ясо в горщику, накрити кришкою і поставити в духовку на 2 години.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Лавровий лист Шумівкою витягнути м'ясо, бекон і овочі.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Чебрець Горщик із соусом поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Залишити кипіти, помішуючи час від часу, на 10 хвилин, доки рідина не увариться вдвічі.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Цедра апельсина Повернути м'ясо з овочами в горщик, додати помідори і 1/4 скл. петрушки. Перемішати. Посолити і поперчити за необхідності.

Boeuf en daube - Яловичина, тушкована у вині Бренді Подавати, посипавши петрушкою.

Кулинарные рецепты от Tramontina - смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.

Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Организация мясных фуршетов.

А твой унитаз светится - вкусные торты на день рождения рецепты.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты праздничных закусок с фото. Закупка рецепты.

Кулинарные рецепты на любой вкус - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter