Яловичина, тушкована у вині
- Яловичина 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Селера черешкова (стебло) 2 шт.
- Часник 6 зуб.
- Гвоздика 3 шт.
- Лавровий лист 1 шт.
- Чебрець (сушений) 1 ч.л.
- Цедра апельсина
- Бренді (коньяк) 60 мл
- Вино червоне сухе 750 мл
- Олія оливкова 2 ч.л.
- Бекон
- Бульйон (яловичий) 4 л
- Помідор 140 г
- Петрушка
У склянну або керамічну миску покласти м'ясо, цибулю, моркву, селеру, часник, гвоздику, лавровий лист, чебрець, цедру апельсина (смужку 8 см) і бренді. Додати вино і перемішати. Накрити плівкою і поставити в холодильник на ніч маринуватися.
Шумівкою витягнути м'ясо із маринаду і обсушити його у серветках.
Витягнути овочі, а маринад відставити убік. Овочі можна відразу покласти в горщик.
Увімкнути духовку на 160 градусів.
У сковороді розігріти половину олії на середньому вогні. Додати 4 смужик бекону і обсмажувати, помішуючи, до золотистого кольору протягом приблизно 6 хвилин. Шумівкою перекласти готовий бекон у горщик для запікання.
Додати в сковороду олію, що залишилася, обсмажити м'ясо із двох сторін протягом 3- 4 хвилин. Зробити це в 2-3 прийоми, розігріваючи сковороду перед кожною порцією.
Обсмажене м'ясо перекласти в горщик.
У сковороду вилити маринад. Довести до кипіння, зменшити вогонь до середнього і варити хвилин 10, періодично знімаючи піну, доки маринад не увариться на 1/3.
Додати бульйон і знову довести до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити хвилин 12, доки рідина не увариться на 1/3. Посолити, поперчити.
Залити соусом м'ясо в горщику, накрити кришкою і поставити в духовку на 2 години.
Шумівкою витягнути м'ясо, бекон і овочі.
Горщик із соусом поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Залишити кипіти, помішуючи час від часу, на 10 хвилин, доки рідина не увариться вдвічі.
Повернути м'ясо з овочами в горщик, додати помідори і 1/4 скл. петрушки. Перемішати. Посолити і поперчити за необхідності.
Подавати, посипавши петрушкою.
Кулинарные рецепты от Tramontina - смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.
Изящные канапе и закуски для: мясные блюда для фуршета. Организация мясных фуршетов.
А твой унитаз светится - вкусные торты на день рождения рецепты.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты праздничных закусок с фото. Закупка рецепты.
Кулинарные рецепты на любой вкус - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter