Яловичина, тушкована у пиві
- Яловичина 900 г
- Борошно пшеничне 4 ст.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Гриби печериці 50 г
- Пиво темне 450 мл
- Бульйон м’ясний 450 мл
- Тісто листкове 500 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Спеції
- Картопля 6 шт.
Яловичину нарізати на невеликі шматочки.
Обваляти у борошні, обсмажити в олії до рум'яної скоринки у сотейнику, перекласти на тарілку.
Моркву, цибулю, печериці нарізати, вичавити часник. Викласти у сковороду, де смажилося м'ясо.
Обсмажувати 10 хвилин, додати м'ясо, бульйон, пиво, спеції. Тушкувати 1,5 години до м'якості, у кінці посолити.
На дно горщика покласти порізану картоплю, зверху викласти м'ясо разом із підливою.
Розкачати листкове тісто, вирізати кола, накрити тістом кожен горщик. У центрі зробити надріз для виходу пари, змастити яйцем. Запікати у духовці 25-30 хвилин при температурі 180-200 градусів до рум'яного тіста.
Подавати із пивом.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд с ливером.
Домашний Йогурт VIVO: как в домашних условиях приготовить йогурт. Доставка готовой еды на неделю.
Закупка рецепты - праздничные закуски на новый год.
recepti.biz Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат з креветками з фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт праздничных блюдКулинарные рецепты. База рецептов
recepti.biz.ua тыквенные оладья
recepti.biz Исключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter