Яловичина, тушкована у червоному вині

ДРУГІ СТРАВИ
635 Яловичина, тушкована у червоному вині
Фото - Яловичина, тушкована у червоному вині
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Лист лавровий
  • Мускатний горіх (мелений)
  • Кориця (мелена)
  • Цукор
  • Борошно
  • Бульйон яловичий
  • Сухе червоне вино 2 скл.
  • Масло вершкове 50 г
  • Сіль
  • Перець чорний

Яловичину обваляти в борошні, нарізати невеликими шматочками і обсмажити у вершковому маслі до рум'яної скоринки, перекласти в окрему тарілку.

Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії, в якій смажилося м'ясо. Додати склянку бульйону, варити доки бульйон не випарується.

Покласти у сковороду м'ясо, додати спеції, цукор, 1/2 лаврового листа, посолити.

Влити вино, довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму, варити при закритій кришці, періодично вливаючи бульйон, щоб м'ясо не було сухим.

Подавати до столу зі смаженою картоплею.

Фото для рекламы в Shutterstock - кулинарные сайты с рецептами и фото.

салат кучками

http://recepti.biz.ua рецепт Киевский торт

Оригинальные Кремы: крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.

Приготовление блюда в микроволновки для кремлевской диеты http://recepti.biz.ua

Тутмаскарпоне в домашних условиях

recepti.biz Производство майонеза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter