Яловичина, тушкована у червоному вині
- Яловичина 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лист лавровий
- Мускатний горіх (мелений)
- Кориця (мелена)
- Цукор
- Борошно
- Бульйон яловичий
- Сухе червоне вино 2 скл.
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний
Яловичину обваляти в борошні, нарізати невеликими шматочками і обсмажити у вершковому маслі до рум'яної скоринки, перекласти в окрему тарілку.
Цибулю нарізати кільцями і обсмажити на олії, в якій смажилося м'ясо. Додати склянку бульйону, варити доки бульйон не випарується.
Покласти у сковороду м'ясо, додати спеції, цукор, 1/2 лаврового листа, посолити.
Влити вино, довести до кипіння і зменшити вогонь до мінімуму, варити при закритій кришці, періодично вливаючи бульйон, щоб м'ясо не було сухим.
Подавати до столу зі смаженою картоплею.
Фото для рекламы в Shutterstock - кулинарные сайты с рецептами и фото.
http://recepti.biz.ua рецепт Киевский торт
Оригинальные Кремы: крем с манкой для торта. Парфюм и косметика в Duty Free.
Приготовление блюда в микроволновки для кремлевской диеты http://recepti.biz.ua
Тутмаскарпоне в домашних условиях
recepti.biz Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter