Яловичина, тушкована по-російськи
- Яловичина (без кісточки) 750 г
- Цибуля ріпчаста 300 г
- Морква 150 г
- Селера 150 г
- Хліб (бородинський або житній) 100 г
- Шпиг 100 г
- Борошно пшеничне
- Бульйон (м´ясний) 700 г
- Сметана 100 г
- Спеції
- Лавровий лист
М'ясо нарізати порційними шматками і злегка відбити.
Запанірувати у борошні й обсмажити на вершковому маслі до рум'яної скоринки.
Заздалегідь включити духовку на 180-200 градусів.
Усі овочі нарізати соломкою, хліб - кубиками. Шпиг нарізати на тонкі скибочки.
На дно казана (сотейника, горщиків) викласти шпиг, шматки м'яса.
Зверху засипати овочі, посолити, покласти кубики хліба і спеції.
Повторити всі шари, крім шпигу, і залити все бульйоном, щоб тільки прикрити верхній шар м'яса.
Закип'ятити на плиті, а потім поставити у духовку на 2 години. За 30 хвилин до готовності додати сметану.
На гарнір відварити картоплю.
круглосуточная доставка Украинской кухни
диетическая кухня рецепты фото
recepti.biz.ua Куриная отбивная под шубой
Праздничные салаты на Новый год 2015Праздничная компания. Праздничное агентство
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты с мидиями с фото. Рецепты с фото.
CAKE-BAR: крем для торта для украшения.
Рецепты индийской кухниПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Оригинальные торты на заказ: торт грильяжный.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter