Яловичина, тушкована по-російськи

ДРУГІ СТРАВИ
774 Яловичина, тушкована по-російськи
Фото - Яловичина, тушкована по-російськи
інгредієнти:
  • Яловичина (без кісточки) 750 г
  • Цибуля ріпчаста 300 г
  • Морква 150 г
  • Селера 150 г
  • Хліб (бородинський або житній) 100 г
  • Шпиг 100 г
  • Борошно пшеничне
  • Бульйон (м´ясний) 700 г
  • Сметана 100 г
  • Спеції
  • Лавровий лист

Яловичина, тушкована по-російському інгредієнти

Яловичина, тушкована по-російськи М'ясо нарізати порційними шматками і злегка відбити.

фото Яловичина, тушкована по-російськи Запанірувати у борошні й обсмажити на вершковому маслі до рум'яної скоринки.

Яловичина, тушкована по-російському Яловичина Заздалегідь включити духовку на 180-200 градусів.

Яловичина, тушкована по-російському Цибуля ріпчаста Яловичина, тушкована по-російському Морква

Усі овочі нарізати соломкою, хліб - кубиками. Шпиг нарізати на тонкі скибочки.

Яловичина, тушкована по-російському Селера На дно казана (сотейника, горщиків) викласти шпиг, шматки м'яса.

Яловичина, тушкована по-російському Хліб Зверху засипати овочі, посолити, покласти кубики хліба і спеції.

Яловичина, тушкована по-російському Шпиг

Яловичина, тушкована по-російському Борошно пшеничне Повторити всі шари, крім шпигу, і залити все бульйоном, щоб тільки прикрити верхній шар м'яса.

Яловичина, тушкована по-російському Бульйон Закип'ятити на плиті, а потім поставити у духовку на 2 години. За 30 хвилин до готовності додати сметану.

Яловичина, тушкована по-російському Сметана На гарнір відварити картоплю.

круглосуточная доставка Украинской кухни

диетическая кухня рецепты фото

recepti.biz.ua Куриная отбивная под шубой

Праздничные салаты на Новый год 2015Праздничная компания. Праздничное агентство

Поможем выйти замуж в Германию - рецепты с мидиями с фото. Рецепты с фото.

CAKE-BAR: крем для торта для украшения.

Рецепты индийской кухниПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Оригинальные торты на заказ: торт грильяжный.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter