Яловичина тушкована під овочами

ДРУГІ СТРАВИ
618 Яловичина тушкована під овочами
Фото - Яловичина тушкована під овочами
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста
  • Морква
  • Перець болгарський
  • Сіль
  • Яловичина
  • Часник
  • Кріп
  • Сметана

Нарізати яловичину великими тонкими (1-1,5 см) пластинами (як на відбивні). Викласти у каструлю одним шаром, посолити, поперчити. Потім нарізати цибулю кільцями, укласти на яловичину в один шар. Моркву нарізати тонкими кружечками, викласти в один шар на цибулю. Потім перець нарізати теж кільцями і викласти на моркву. Перший шар готовий.

Повторювати шари, доки не закінчиться м'ясо.

Залити все водою, так, щоб вона покривала всі шари на 1 см. Тушкувати протягом двох годин на повільному вогні, не перемішуючи. У кінці приготування додати сметану. Після того, як сметана перемішається і закипить, додати дрібно порубаний часник і дрібно нарізаний кріп. Потримати три хвилини на слабкому вогні і вимкнути.

 

Кекси з сиром рецепти з фотокекси з сиром

Рецепты с малиной - рецепты блюд из рыбы. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.

Салат с кольраби, сельдереем, яблоком и морковью