Яловичина тушкована під овочами
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Перець болгарський
- Сіль
- Яловичина
- Часник
- Кріп
- Сметана
Нарізати яловичину великими тонкими (1-1,5 см) пластинами (як на відбивні). Викласти у каструлю одним шаром, посолити, поперчити. Потім нарізати цибулю кільцями, укласти на яловичину в один шар. Моркву нарізати тонкими кружечками, викласти в один шар на цибулю. Потім перець нарізати теж кільцями і викласти на моркву. Перший шар готовий.
Повторювати шари, доки не закінчиться м'ясо.
Залити все водою, так, щоб вона покривала всі шари на 1 см. Тушкувати протягом двох годин на повільному вогні, не перемішуючи. У кінці приготування додати сметану. Після того, як сметана перемішається і закипить, додати дрібно порубаний часник і дрібно нарізаний кріп. Потримати три хвилини на слабкому вогні і вимкнути.
Кекси з сиром рецепти з фотокекси з сиром
Рецепты с малиной - рецепты блюд из рыбы. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Диета: рецепты для похудения - рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter