Яловичина тушкована із ткемалі

ДРУГІ СТРАВИ
618 Яловичина тушкована із ткемалі
Фото - Яловичина тушкована із ткемалі
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Соус (Ткемалі) 3 скл.
  • Сіль
  • Перець чорний

Яловичина тушeная з ткемалі інгредієнти Нарізати яловичину кубиками.

Яловичина тушeная з ткемалі Розігріти олію у сковороді. Відправити туди яловичину. Обсмажити.

фото Яловичина тушeная з ткемалі Нарізати цибулю і перець соломкою. Додати до яловичини.

Яловичина тушeная з ткемалі Яловичина Помідор нарізати кубиками, додати у сковорідку.

Яловичина тушeная з ткемалі Цибуля ріпчаста Додати ткемалі і трохи води.

Яловичина тушeная з ткемалі Перець болгарський Тушкувати під кришкою на маленькому вогні хвилин 15.

Яловичина тушeная з ткемалі Помідор Посипати дрібно нарізаною зеленню (петрушка). Подавати із гречкою.

салат з ананасами та куркою

Производство Черной Икры: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв.

Салат из ананаса рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter