Яловичина тушкована із ткемалі
679
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Соус (Ткемалі) 3 скл.
- Сіль
- Перець чорний
Нарізати яловичину кубиками.
Розігріти олію у сковороді. Відправити туди яловичину. Обсмажити.
Нарізати цибулю і перець соломкою. Додати до яловичини.
Помідор нарізати кубиками, додати у сковорідку.
Додати ткемалі і трохи води.
Тушкувати під кришкою на маленькому вогні хвилин 15.
Посипати дрібно нарізаною зеленню (петрушка). Подавати із гречкою.
Производство Черной Икры: холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски для банкета.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепти гарячих страв.
Салат из ананаса рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі