Яловичина, тушкована із гранатовим соком "Джорджія"
- Яловичина (м´якоть) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Сік гранатовий 100 мл
- Вино червоне напівсолодке 100 мл
- Вода 150 мл
- Часник 2 зуб.
- Трава пряна (розмарин, орегано, базилік, майоран)
Цибулину нарізати півкільцями, спасерувати у глибокому сотейнику на повільному вогні із додаванням олії до прозорого стану. Додати м'ясо, нарізане смужками, і накрити кришкою. Тушкувати також на повільному вогні, під кришкою хвилин 10-15.
Як тільки м'ясо дасть сік і змінить свій колір, додати у сотейник по 100 грам гранатового соку, вина і води. Залишити без кришки хвилин на 5.
Гострим ножем дрібно порубати волоські горіхи (можна подрібнити у блендері). Часник дрібно порубати.
У сотейник додати горіхи, часник, трави, сіль і перець, накрити кришкою і тушкувати близько півгодини.
Крохмаль розвести у 50 мл холодної води. Коли страва буде майже готова, влити тонкою цівкою у соус. Накрити кришкою і тушкувати ще 10 хвилин.
Подавати із гречаною локшиною.
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салат с сердцем и горошком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter