Яловичина, тушкована із гранатовим соком "Джорджія"

ДРУГІ СТРАВИ
781 Яловичина, тушкована із гранатовим соком "Джорджія"
Фото - Яловичина, тушкована із гранатовим соком
інгредієнти:
  • Яловичина (м´якоть) 700 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Горіхи волоські 0.5 скл.
  • Сік гранатовий 100 мл
  • Вино червоне напівсолодке 100 мл
  • Вода 150 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Трава пряна (розмарин, орегано, базилік, майоран)

Яловичина, тушкована з гранатовим соком Цибулину нарізати півкільцями, спасерувати у глибокому сотейнику на повільному вогні із додаванням олії до прозорого стану. Додати м'ясо, нарізане смужками, і накрити кришкою. Тушкувати також на повільному вогні, під кришкою хвилин 10-15.

Яловичина, тушкована з гранатовим соком Як тільки м'ясо дасть сік і змінить свій колір, додати у сотейник по 100 грам гранатового соку, вина і води. Залишити без кришки хвилин на 5.

фото Яловичина, тушкована з гранатовим соком Гострим ножем дрібно порубати волоські горіхи (можна подрібнити у блендері). Часник дрібно порубати.

Яловичина, тушкована з гранатовим соком У сотейник додати горіхи, часник, трави, сіль і перець, накрити кришкою і тушкувати близько півгодини.

Яловичина, тушкована з гранатовим соком Крохмаль розвести у 50 мл холодної води. Коли страва буде майже готова, влити тонкою цівкою у соус. Накрити кришкою і тушкувати ще 10 хвилин.

Яловичина, тушкована з гранатовим соком Подавати із гречаною локшиною.

Рецепт Бисквита В Мультиварке - салат с сердцем и горошком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

ТутУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых

recepti.biz Кулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter