Яловичина тушкована із горіхами та маслинами
636
інгредієнти:
- Яловичина (вирізка) 300 г
- Бульйон (яловичий) 100 мл
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Горіхи (кедрові) 0.5 скл.
- Маслини 0.5 бан.
- Кріп 0.5 пуч.
- Лимон (сік)
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Яловичину нарізати невеликими шматочками.
Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на олії до прозорості.
До цибулі додати яловичину, посолити, поперчити, додати бульйон і тушкувати 20-25 хвилин, доки бульйон не випарується.
Маслини нарізати кружечками, кріп дрібно нарубати.
Змішати маслини, горішки, кріп, залити соком лимона. Залишити маринуватися на 5-7 хвилин.
До м'яса додати суміш із горіхів та маслин, перемішати, тушкувати до готовності м'яса. Якщо м'ясо ще жорсткувате, можна додати ще бульйону і тушкувати.
Рецепты тортов - ореховый торт без муки рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.
Салат Мимоза недорого - мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.
Кулинарный сайт консервируем. Сайт - ведическое кулинарное искусство.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі