Яловичина тушкована із горіхами та маслинами

ДРУГІ СТРАВИ
562 Яловичина тушкована із горіхами та маслинами
Фото - Яловичина тушкована із горіхами та маслинами
інгредієнти:
  • Яловичина (вирізка) 300 г
  • Бульйон (яловичий) 100 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Горіхи (кедрові) 0.5 скл.
  • Маслини 0.5 бан.
  • Кріп 0.5 пуч.
  • Лимон (сік)
  • Спеції (сіль, перець)
  • Олія рослинна

Яловичина тушкована з горіхами і маслинами інгредієнти Яловичину нарізати невеликими шматочками.

Яловичина тушкована з горіхами і маслинами Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити на олії до прозорості.

До цибулі додати яловичину, посолити, поперчити, додати бульйон і тушкувати 20-25 хвилин, доки бульйон не випарується.

фото Яловичина тушкована з горіхами і маслинами Маслини нарізати кружечками, кріп дрібно нарубати.

Змішати маслини, горішки, кріп, залити соком лимона. Залишити маринуватися на 5-7 хвилин.

Яловичина тушкована з горіхами і маслинами Яловичина До м'яса додати суміш із горіхів та маслин, перемішати, тушкувати до готовності м'яса. Якщо м'ясо ще жорсткувате, можна додати ще бульйону і тушкувати.

Рецепты тортов - ореховый торт без муки рецепт. Вкуснейшие рецепты тут.

Салат Мимоза недорого - мимоза салат. Как приготовить вкусный шашлык.

Кулинарный сайт консервируем. Сайт - ведическое кулинарное искусство.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter