Яловичина, тушкована із чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
679 Яловичина, тушкована із чорносливом
Фото - Яловичина, тушкована із чорносливом
інгредієнти:
  • Яловичина 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) 300 г
  • Олія рослинна
  • Спеції (лавровий лист, суміш перців)
  • Сіль

Яловичина, тушeнная з чорносливом інгредієнти Нарізати дрібно цибулю, моркву натерти на середній тертці.

Яловичина, тушeнная з чорносливом У сотейник (у каструлю) влити 4-5 столових ложок олії і розігріти на сильному вогні. Засипати цибулю та моркву. Розмішати.

Вогонь зменшити до середнього. Сотейник накрити кришкою.

Овочі тушкувати хвилин 10.

М'ясо нарізати великими шматками - розміром трохи більше, ніж розмір чорносливу.

фото Яловичина, тушeнная з чорносливом Коли цибуля стане прозорою, всипати у сотейник м'ясо. Тушкувати разом ще 30 хвилин.

Чорнослив добре промити і теж покласти у сотейник.

Посолити, додати спеції, влити 0,5 склянки окропу, закрити кришкою.

Вогонь зменшити до мінімуму і тушкувати до повної готовності м'яса - хвилин 10-20.

Яловичина, тушeнная з чорносливом Яловичина Подавати із рисом, макаронами, картопляним пюре або свіжими овочами.

 

салати з крабами

Суп-гуляш рецепт. Суп гуляш венгерский рецепт.

Арахисовое масло: арахисовое масло рецепт. Мультиварка Philips.

Рецепты варенья и джемов с фото: черничное варенье. Черничная Liqberry.

Песочный пирог с яблоками и безе say7песочный пирог с яблоками

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter