Яловичина, тушкована із чорносливом
- Яловичина 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 3 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 300 г
- Олія рослинна
- Спеції (лавровий лист, суміш перців)
- Сіль
Нарізати дрібно цибулю, моркву натерти на середній тертці.
У сотейник (у каструлю) влити 4-5 столових ложок олії і розігріти на сильному вогні. Засипати цибулю та моркву. Розмішати.
Вогонь зменшити до середнього. Сотейник накрити кришкою.
Овочі тушкувати хвилин 10.
М'ясо нарізати великими шматками - розміром трохи більше, ніж розмір чорносливу.
Коли цибуля стане прозорою, всипати у сотейник м'ясо. Тушкувати разом ще 30 хвилин.
Чорнослив добре промити і теж покласти у сотейник.
Посолити, додати спеції, влити 0,5 склянки окропу, закрити кришкою.
Вогонь зменшити до мінімуму і тушкувати до повної готовності м'яса - хвилин 10-20.
Подавати із рисом, макаронами, картопляним пюре або свіжими овочами.
Суп-гуляш рецепт. Суп гуляш венгерский рецепт.
Арахисовое масло: арахисовое масло рецепт. Мультиварка Philips.
Рецепты варенья и джемов с фото: черничное варенье. Черничная Liqberry.
Песочный пирог с яблоками и безе say7песочный пирог с яблоками
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter