Яловичина, тушкована із червоним вином та журавлиним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
687 Яловичина, тушкована із червоним вином та журавлиним соусом
Фото - Яловичина, тушкована із червоним вином та журавлиним соусом
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вино червоне сухе 300 мл
  • Бульйон 300 мл
  • Журавлиний соус 3 ст.л.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Спеції

  Яловичина, тушкована з червоним вином і журавлинним соусом

фото Яловичина, тушкована з червоним вином і журавлинним соусом Яловичина, тушкована з червоним вином і журавлинним соусом Яловичина

Яловичина, тушкована з червоним вином і журавлинним соусом Цибуля ріпчаста Яловичина, тушкована з червоним вином і журавлинним соусом Вино червоне сухе

Яловичина, тушкована з червоним вином і журавлинним соусом Бульйон Яловичина, тушкована з червоним вином і журавлинним соусом Журавлинний соус

Підготувати м'ясо. Покласти у харчовий мішок, додати 2 ст. л. борошна зі спеціями і обваляти. Тонко нарізати цибулю.

Нагріти 2 ст. л. оливкової олії у великій сковороді. Додати яловичину і обсмажити з усіх боків. Перекласти на тарілку.

Нагріти 2 ст. л. оливкової олії в каструлі, потім додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати м'ясо. Влити бульйон і вино, довести до кипіння, помішуючи. Посипати сіллю і перцем.

Зменшити вогонь, щільно накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 1,5 години, доки м'ясо не буде ніжним. Додати журавлиний соус і тушкувати ще 10-15 хв.


Скороварки для приготовления каши: рецепт смачного торта. Всегда круглосуточно. Мечта.

Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт. Рецепты блюд.

Как приготовить летний салат - французские десерты рецепты.

Готовим со вкусом - салаты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter