Яловичина, тушкована із червоним вином та журавлиним соусом
- Яловичина 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вино червоне сухе 300 мл
- Бульйон 300 мл
- Журавлиний соус 3 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Спеції
Підготувати м'ясо. Покласти у харчовий мішок, додати 2 ст. л. борошна зі спеціями і обваляти. Тонко нарізати цибулю.
Нагріти 2 ст. л. оливкової олії у великій сковороді. Додати яловичину і обсмажити з усіх боків. Перекласти на тарілку.
Нагріти 2 ст. л. оливкової олії в каструлі, потім додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати м'ясо. Влити бульйон і вино, довести до кипіння, помішуючи. Посипати сіллю і перцем.
Зменшити вогонь, щільно накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 1,5 години, доки м'ясо не буде ніжним. Додати журавлиний соус і тушкувати ще 10-15 хв.
Скороварки для приготовления каши: рецепт смачного торта. Всегда круглосуточно. Мечта.
Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт. Рецепты блюд.
Как приготовить летний салат - французские десерты рецепты.
Готовим со вкусом - салаты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter