Яловичина тушкована

ДРУГІ СТРАВИ
703 Яловичина тушкована
Фото - Яловичина тушкована
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Лимон 1 шт.
  • Вино червоне сухе 0.5 скл.
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Вода 1 скл.
  • Спеції (лавровий лист, сіль, часник, перець, для м’яса)
  • Зелень
  • Морква 1 шт.
  • Томат 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Яловичина тушкована Філе Бeф-Брезе інгредієнти М'ясо шматком промити. Зробити надрізи і цілим шматком покласти у ємність для маринування.

Яловичина тушкована Філе Бeф-Брезе Вичавити у м'ясо сік одного лимона, додати лавровий лист. Нарізати цибулю. Дрібно порізати зелень. Додати часник, олію. Посолити. Поперчити. Додати спеції. Поставити у прохолодне місце для маринування на 3-4 години.

фото Яловичина тушкована Філе Бeф-Брезе Перекласти м'ясо у каструлю для тушкування, порізати у м'ясо моркву. Додати томат, вино, воду. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні або в духовці при температурі 220°С 1,5 -2 години.

Яловичина тушкована Філе Бeф-Брезе Яловичина Готове м'ясо нарізати на пластини, полити соком у якому воно тушкувалося.

Яловичина тушкована Філе Бeф-Брезе Лимон

Готовим со вкусом - рецепты панакоты с фото. Рецепты для гурманов от Лефкадии.

Говяжья печень рецепты. Рецепт куриной печени.

Названия кулинарных сайтов здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter