Яловичина тушкована
703
інгредієнти:
- Яловичина 1 кг
- Лимон 1 шт.
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Вода 1 скл.
- Спеції (лавровий лист, сіль, часник, перець, для м’яса)
- Зелень
- Морква 1 шт.
- Томат 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
М'ясо шматком промити. Зробити надрізи і цілим шматком покласти у ємність для маринування.
Вичавити у м'ясо сік одного лимона, додати лавровий лист. Нарізати цибулю. Дрібно порізати зелень. Додати часник, олію. Посолити. Поперчити. Додати спеції. Поставити у прохолодне місце для маринування на 3-4 години.
Перекласти м'ясо у каструлю для тушкування, порізати у м'ясо моркву. Додати томат, вино, воду. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні або в духовці при температурі 220°С 1,5 -2 години.
Готове м'ясо нарізати на пластини, полити соком у якому воно тушкувалося.
Готовим со вкусом - рецепты панакоты с фото. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Говяжья печень рецепты. Рецепт куриной печени.
Названия кулинарных сайтов здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі