Яловичина, смажена у червоному вині в духовці

ДРУГІ СТРАВИ
926 Яловичина, смажена у червоному вині в духовці
Фото - Яловичина, смажена у червоному вині в духовці
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Лавровий лист 10 шт.
  • Гвоздика 7 шт.
  • Розмарин
  • Петрушка (свіжа)
  • Вино червоне 3 скл.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Крохмаль картопляний 1 ст.л.

Яловичина, смажена в червоному вині в духовці інгредієнти Звечора замаринувати м'ясо. Одну морквину і одну цибулину крупно порізати. Подрібнити петрушку і поламати дрібно лавровий лист (5 листочків). Покласти у каструльку цілий шматок м'яса, цибулю, моркву, петрушку, лавровий лист, 4 бутончики гвоздики, розмарин, все залити вином і поставити на ніч у холодильник (мінімум на 12 годин, а краще на 18 годин) .

Яловичина, смажена в червоному вині в духовці Дістати м'ясо, просушити паперовим рушником або серветкою. Обсмажити з усіх боків на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю оливкової олії. Добре посолити, поперчити.

фото Яловичина, смажена в червоному вині в духовці Процідити маринад, овочі та прянощі викинути.

Яловичина, смажена в червоному вині в духовці Яловичина Цибулину почистити і нашпигувати лавровим листом та 5 бутонами гвоздики, розрізати навпіл. Морквину почистити, розрізати горизонтально навпіл, потім нарізати довгими смужками.

Яловичина, смажена в червоному вині в духовці Морква Покласти у сковорідку до м'яса моркву, цибулю, часник (очищений), зелень, залити все 2 склянками процідженого маринаду. Сковорідку накрити кришкою.

Яловичина, смажена в червоному вині в духовці Цибуля ріпчаста Тушкувати м'ясо в розігрітій до 200 градусів духовці 2 години, періодично поливаючи зверху маринадом зі сковорідки. Якщо вся рідина випарується, додати маринад.

Яловичина, смажена в червоному вині в духовці Лавровий лист Одержаний при готуванні м'яса соус процідити, пасерувати і випаровувати до 250 мл. У 50 мл теплої води розвести крохмаль (1 ст. л.) і додати в соус, дати трохи покипіти, доки соус не загусне.

Яловичина, смажена в червоному вині в духовці Гвоздика М'ясо прикрасити морквою, з якою тушкувалось м'ясо і гілочками кропу, подавати з отриманим кисло-солодким соусом. 

 

Кухонные Принадлежности: рождественские рецепты выпечки.

Салат из брокколи с соусом. Салат из брокколи с жаренным арахисом.

Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с омлетом. Рецепты для пекарни.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт вкусной домашней колбасы.

Авокадо рецепт салат. Рецепты салат авокадо креветки.

Пляцки рецепти фотопляцки рецепти фото

Рецепты шашлыков: шашлык из куриных сердец. Заказ шашлыков из отборного мяса.

http://recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

Рецепт салата мимоза с фотоКулинарные рецепты

http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter