Яловичина по-шотландськи
- Яловичина 1.5 кг
- Часник 2 зуб.
- Лист лавровий 1 шт.
- Пиво темне 800 мл
- Олія 40 г
- Бекон 100 г
- Цибуля
- Борошно 2 ст.л.
- Горіх волоський 400 г
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Перець
- Масло вершкове 40 г
Яловичину вимити, нарізати досить великими шматками. Часник очистити, подрібнити. У миску скласти м'ясо, часник і лавровий лист. Залити пивом, накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч.
На наступний день маринад злити (зберегти). М'ясо обсушити серветками. Розігріти у великій каструлі половину вершкового масла і олії. Обсмажити м'ясо невеликими порціями до утворення коричневої скоринки. Шумівкою перекласти його у миску.
Цибулю очистити і нарізати невеликими кубиками. Так само нарізати бекон. У тій же каструлі розігріти залишені вершкове масло і олію, обсмажити цибулю і бекон, 10 хв. Додати борошно, перемішати. Влити маринад.
Повернути у каструлю м'ясо, довести до кипіння.
Розігріти духовку до 150°С. М'ясо посипати волоськими горіхами, поставити в духовку і тушкувати 2 години.
Зробити кришечки із тіста. Розігріти духовку до 200°С.
Готовим со вкусом: французские салаты рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Рецепт салата Курица. Салат-коктейль из Курицы.
ЗдесьКулинарные рецепты
Как приготовить вкусный шашлык: рецепти гарячих страв. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Простой рецепт приготовления плова. Рецепты приготовления плова.
Купить наши продукты онлайн - как правильно приготовить соус бешамель.
Интересные названия блюд Украинской кухни. Влияние религии на Украинскую кухню.
Мимоза салат рецепт. Салат оливье мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter