Яловичина по-шотландськи

ДРУГІ СТРАВИ
593 Яловичина по-шотландськи
Фото - Яловичина по-шотландськи
інгредієнти:
  • Яловичина 1.5 кг
  • Часник 2 зуб.
  • Лист лавровий 1 шт.
  • Пиво темне 800 мл
  • Олія 40 г
  • Бекон 100 г
  • Цибуля
  • Борошно 2 ст.л.
  • Горіх волоський 400 г
  • Петрушка 1 пуч.
  • Сіль
  • Перець
  • Масло вершкове 40 г

Яловичину вимити, нарізати досить великими шматками. Часник очистити, подрібнити. У миску скласти м'ясо, часник і лавровий лист. Залити пивом, накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч.

На наступний день маринад злити (зберегти). М'ясо обсушити серветками. Розігріти у великій каструлі половину вершкового масла і олії. Обсмажити м'ясо невеликими порціями до утворення коричневої скоринки. Шумівкою перекласти його у миску.

Цибулю очистити і нарізати невеликими кубиками. Так само нарізати бекон. У тій же каструлі розігріти залишені вершкове масло і олію, обсмажити цибулю і бекон, 10 хв. Додати борошно, перемішати. Влити маринад.

Повернути у каструлю м'ясо, довести до кипіння.

Розігріти духовку до 150°С. М'ясо посипати волоськими горіхами, поставити в духовку і тушкувати 2 години.

Зробити кришечки із тіста. Розігріти духовку до 200°С.

Готовим со вкусом: французские салаты рецепты с фото. Мультиварка Philips.

Рецепт салата Курица. Салат-коктейль из Курицы.

ЗдесьКулинарные рецепты

Как приготовить вкусный шашлык: рецепти гарячих страв. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Простой рецепт приготовления плова. Рецепты приготовления плова.

Купить наши продукты онлайн - как правильно приготовить соус бешамель.

Интересные названия блюд Украинской кухни. Влияние религии на Украинскую кухню.

Мимоза салат рецепт. Салат оливье мимоза рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter