Яловичина по-російськи
- Яловичина (м´якоть) 800 г
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Шпик (сало) 100 г
- Сухарі (з "Бородінського" хліба) 50 г
- Картопля 700 г
- Сметана 200 мл
- Бульйон (яловичий) 200 мл
- Зелень
- Спеції (сіль, перець)
М'ясо за кілька годин до приготування змастити гірчицею, вона сприяє розм'якшенню жорсткого м'яса. М'якоть яловичини нарізати на шматки і злегка відбити.
Потім м'ясо обсмажити на сильному вогні і укласти в порційний горщик, дно якого покрити скибочками шпику.
Потім додати моркву, сухарі з «Бородінського» хліба, лавровий лист, перець, сіль, залити бульйоном і тушкувати в духовці хвилин 20. Потім покласти картоплю, а за 10-15 хвилин до кінця - сметану.
Подати в горщику, посипавши зеленню.
Консервация овощей recepti.biz.ua
Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Диета: рецепты для похудения - салат ласточкино гнездо фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Готовим со вкусом - салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Салаты рецепты с фото тут
Салат из редьки рецепт здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter