Яловичина по-російськи

ДРУГІ СТРАВИ
642 Яловичина по-російськи
Фото - Яловичина по-російськи
інгредієнти:
  • Яловичина (м´якоть) 800 г
  • Морква (велика) 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Шпик (сало) 100 г
  • Сухарі (з "Бородінського" хліба) 50 г
  • Картопля 700 г
  • Сметана 200 мл
  • Бульйон (яловичий) 200 мл
  • Зелень
  • Спеції (сіль, перець)

Яловичина по-російськи інгредієнти М'ясо за кілька годин до приготування змастити гірчицею, вона сприяє розм'якшенню жорсткого м'яса. М'якоть яловичини нарізати на шматки і злегка відбити.

Яловичина по-російськи Потім м'ясо обсмажити на сильному вогні і укласти в порційний горщик, дно якого покрити скибочками шпику.

фото Яловичина по-російськи Потім додати моркву, сухарі з «Бородінського» хліба, лавровий лист, перець, сіль, залити бульйоном і тушкувати в духовці хвилин 20. Потім покласти картоплю, а за 10-15 хвилин до кінця - сметану.

Яловичина по-російськи Яловичина Подати в горщику, посипавши зеленню.

Консервация овощей recepti.biz.ua

Рецепт салата курица в перьяхКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Диета: рецепты для похудения - салат ласточкино гнездо фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Готовим со вкусом - салаты с буряком фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Салаты рецепты с фото тут

Салат из редьки рецепт здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter