Яловичина по-пекінськи
- Яловичина 500 г
- Олія рослинна
- Крохмаль кукурудзяний 2 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Соус соєвий 3 ч.л.
- Вода 6 ст.л.
- Цукор 3 ст.л.
- Кетчуп 3 ст.л.
- Оцет для суші (біле вино) 2 ст.л.
- Перець червоний гіркий мелений 0.25 ч.л.
- Часник 1 ч.л.
- Перець болгарський (червоний, зелений і жовтий) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Порізати яловичину тонкими смужками. Змішати всі інгредієнти для маринаду (яйце, 1 ч. л. соєвго соусу, крохмаль, 2 ст. л. води), покласти у маринад м'ясо і накрити плівкою. Залишити маринуватися на 15-20 хвилин у холодному місці.
За цей час приготувати соус і овочі.
Овочі нарізати вузькими смужками. Нагріти 2 ч. л. кунжутної олії, обсмажити протягом 30 секунд. Додати порізаний часник, цибулю смужками, перець, протушкувати овочі 10 хвилин до м'якості. Відставити у сторону.
Змішати всі компоненти для соусу: 4 ст. л. води, цукор, кетчуп, оцет, перець червоний гіркий мелений, 2 ч. л. крохмалю, 2 ч. л. соєвого соусу.
Розігріти фритюр. Смужки м'яса обваляти у крохмалі, стряхнути зайве.
Обсмажити до коричневого кольору (до готовності).
Змішати м'ясо із соусом так, щоб соус обволікав всю поверхню шматочків, і додати овочі. Прогріти трохи готове м'ясо із соусом і овочами. Подавати з рисом або вареною картоплею.
Скачать рецепты мясных салатов. Мясные салаты рецепты.
Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти святкових закусок.
Рецепты тортов без выпечки с фруктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter