Яловичина по-пекінськи

ДРУГІ СТРАВИ
753 Яловичина по-пекінськи
Фото - Яловичина по-пекінськи
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Олія рослинна
  • Крохмаль кукурудзяний 2 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Соус соєвий 3 ч.л.
  • Вода 6 ст.л.
  • Цукор 3 ст.л.
  • Кетчуп 3 ст.л.
  • Оцет для суші (біле вино) 2 ст.л.
  • Перець червоний гіркий мелений 0.25 ч.л.
  • Часник 1 ч.л.
  • Перець болгарський (червоний, зелений і жовтий) 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Яловичина по-пекінськи інгредієнти

Яловичина по-пекінськи Порізати яловичину тонкими смужками. Змішати всі інгредієнти для маринаду (яйце, 1 ч. л. соєвго соусу, крохмаль, 2 ст. л. води), покласти у маринад м'ясо і накрити плівкою. Залишити маринуватися на 15-20 хвилин у холодному місці.

фото Яловичина по-пекінськи За цей час приготувати соус і овочі.

Овочі нарізати вузькими смужками. Нагріти 2 ч. л. кунжутної олії, обсмажити протягом 30 секунд. Додати порізаний часник, цибулю смужками, перець, протушкувати овочі 10 хвилин до м'якості. Відставити у сторону.

Яловичина по-пекінськи Яловичина Змішати всі компоненти для соусу: 4 ст. л. води, цукор, кетчуп, оцет, перець червоний гіркий мелений, 2 ч. л. крохмалю, 2 ч. л. соєвого соусу.

Яловичина по-пекінськи Масло рослинне Розігріти фритюр. Смужки м'яса обваляти у крохмалі, стряхнути зайве.

Яловичина по-пекінськи Крохмаль кукурудзяний Обсмажити до коричневого кольору (до готовності).

Яловичина по-пекінськи Маринад Змішати м'ясо із соусом так, щоб соус обволікав всю поверхню шматочків, і додати овочі. Прогріти трохи готове м'ясо із соусом і овочами. Подавати з рисом або вареною картоплею. 

 

Скачать рецепты мясных салатов. Мясные салаты рецепты.

Рецепт похудения в одной капсуле: рецепти святкових закусок.

Рецепты тортов без выпечки с фруктамиРецепты и советы. Кулинарные рецепты

Мультиварка Рецепты Творожен: рецепт пончики с чесноком. Купить чеснок, цены.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter