Яловичина по-мексиканськи
- Яловичина (безкісткова) 300 г
- Квасоля (червона) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Часник 2 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Перець червоний пекучий (мелений)
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Соус (чилі) 1 ч.л.
- Петрушка (сушена)
- Зелень (свіжа)
- Спеції
- Олія рослинна
Попередньо замочити квасолю у холодній воді на 7-8 годин.
М'ясо нарізати маленькими кубиками, посолити, поперчити, присипати спеціями і залишити на 30 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, помідори - кубиками, часник невеликими шматочками.
На рослинній олії обсмажити м'ясо і цибулю.
Додати помідори і смажити, помішуючи, ще хвилин 7.
Попередньо замочену квасолю відварити до напівготовності.
Додати квасолю, часник, соус чилі і томатну пасту, розведену в 1-1,5 склянках води, до м'яса. Перемішати, зменшити вогонь, накрити кришкою, і тушкувати близько 45-55 хвилин.
За 5-7 хвилин до кінця приготування, додати сушену петрушку, спробувати страву на сіль, перець.
Подавати із дрібно нарізаною свіжою зеленню.
Рецепты с малиной - рецепты новогодних блюд.
Лучше закажите торт с доставкой - торты без выпечки. Рецепты выпечки на любой вкус.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с каперсами.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter