Яловичина по-каїрськи
- Яловичина 400 г
- Сметана 1 ст.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Горошок зелений 420 г
- Морква (по-корейськи) 200 г
- Чорнослив 15 шт.
- Гірчиця 1 ст.л.
Яловичину нарізати на шматочки розміром приблизно із сірникову коробку. Обсмажити у сильно розігрітій олії, додавши сметану. Злегка посолити і смажити, доки кров при проколюванні не перестане виступати.
Додати томатну пасту, зелений горошок (разом з рідиною), корейську моркву і на мінімальному вогні тушкувати близько півгодини (під кришкою).
Додати чорнослив, гірчицю, перемішати і тушкувати ще хвилин 40. Періодично потрібно перевіряти, чи не википіла рідина, при потребі додавати воду.
Купить кондитерку - торт на день народження. Торт на день рождения.
Семена Салат Малахитовая шкатулка - салат малахитовая шкатулка.
Колбаса домашняя без кишокКолбасы, ветчина, сосиски, мясные деликатесы
Торты без выпечки из печенья рецептыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Ищете диетические рецепты? Узнай - кулинарные рецепты с фотографиями. Посуда Эксперт.
recepti.biz Праздничное агентство. Праздничная компания
Рецепт шоколадного кекса на сметанеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Лимонник тортИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter