Яловичина "По-індійськи"
- Яловичина 800 г
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Карі 3 ч.л.
- Кмин (зіра) 1 ч.л.
- Сіль
- Імбир (корінь)
- Йогурт (без добавок, сметана)
- Зелень
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Водa 1 скл.
Нарізати м'ясо середніми шматочками.
У великій каструлі розігріти жир і частинами обсмажити м'ясо. Обсмажені шматочки перекласти в іншу посудину.
Дрібно нарубати цибулю і часник.
Імбир спочатку нарізати тонкими пластинками, потім дрібною соломкою.
Після м'яса у каструлю відправити цибулю, часник та імбир. Обсмажити хвилин 5, помішуючи, потім додати 2 ложки карі, насіння кмину, сіль і обсмажити ще 5 хвилин.
Повернути обсмажене м'ясо у каструлю, залити склянкою води, перемішати і тушкувати під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.
Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, розрізати на 4 частини, видалити серединку і насіння.
До м'яса додати підготовлені томати, перемішати, закрити кришкою і тушкувати ще півгодини на повільному вогні.
Приготувати соус: натуральний йогурт перемішати із чайною ложкою карі і подрібненою зеленню.
Подавати із рисом басматі та соусом (окремо у соуснику).
Готовим со вкусом: десерты без выпечки рецепты с фото.
Искусственная Икра - холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.
Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter