Яловичина "По-індійськи"

ДРУГІ СТРАВИ
618 Яловичина "По-індійськи"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Помідор 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Карі 3 ч.л.
  • Кмин (зіра) 1 ч.л.
  • Сіль
  • Імбир (корінь)
  • Йогурт (без добавок, сметана)
  • Зелень
  • Олія соняшникова 2 ст.л.
  • Водa 1 скл.

Яловичина

Яловичина Нарізати м'ясо середніми шматочками.

фото Яловичина У великій каструлі розігріти жир і частинами обсмажити м'ясо. Обсмажені шматочки перекласти в іншу посудину.

Яловичина Дрібно нарубати цибулю і часник.

Імбир спочатку нарізати тонкими пластинками, потім дрібною соломкою.

Яловичина Після м'яса у каструлю відправити цибулю, часник та імбир. Обсмажити хвилин 5, помішуючи, потім додати 2 ложки карі, насіння кмину, сіль і обсмажити ще 5 хвилин.

Яловичина Повернути обсмажене м'ясо у каструлю, залити склянкою води, перемішати і тушкувати під кришкою на повільному вогні 30 хвилин.

Яловичина Помідори обшпарити окропом, зняти шкірку, розрізати на 4 частини, видалити серединку і насіння.

Яловичина До м'яса додати підготовлені томати, перемішати, закрити кришкою і тушкувати ще півгодини на повільному вогні.

Яловичина Приготувати соус: натуральний йогурт перемішати із чайною ложкою карі і подрібненою зеленню.

Яловичина Подавати із рисом басматі та соусом (окремо у соуснику).

 

Готовим со вкусом: десерты без выпечки рецепты с фото.

Искусственная Икра - холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.

Поможем выйти замуж в Германию - рецепт борща украинского. Простые рецепты блюд.

Кулинарные рецепты праздничных блюдРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter