Яловичина по-бургундськи

ДРУГІ СТРАВИ
622 Яловичина по-бургундськи
Фото - Яловичина по-бургундськи
інгредієнти:
  • Яловичина 800 г
  • Вино червоне сухе 0.5 скл.
  • Печериці 200 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Цибуля зелена 8 шт.
  • Масло вершкове 4 ст.л.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
  • Бульйон (яловичий) 0.25 скл.
  • Естрагон (сушений) 1 ч.л.
  • Приправа (Прованські трави)
  • Сіль

Яловичина по-бургундськи інгредієнти Яловичину обмити, видалити жир, нарізати невеликими шматочками. Залити вином і залишити маринуватися, доки готуються овочі.

Яловичина по-бургундськи Печериці нарізати тонкими скибочками, зелену цибулю - шматочками, червону цибулю - кільцями. У глибокій сковороді розтопити половину вершкового масла, покласти гриби, цибулю і вичавити часник. Смажити у киплячій олії приблизно 5 хв.

фото Яловичина по-бургундськи У тарілці змішати сіль, перець, борошно. Розігріти сковороду із залишеним вершковим маслом. Яловичину дістати із маринаду, відкинути на дуршлак, маринад зберегти. Коли стече, обваляти у борошні. Обсмажувати, доки м'ясо не підрум'яниться - 4-5 хв.

Яловичина по-бургундськи Яловичина Додати до м'яса овочі, бульйон, маринад, естрагон, прованські трави.

Яловичина по-бургундськи Вино червоне сухе Довести до кипіння і тушкувати, помішуючи, 5-7 хвилин, доки соус не загусне.

 

recepti.biz Рецепты и советы

Рецепты для мультиварки, вкусно - вторые блюда по домашнему.

Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.

Недорогой крем для торта в домашних условияхнедорогой крем для торта

Как приготовить вкусный шашлык - рецепты приготовления в микроволновке.

Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter