Яловичина по-бургундськи
- Яловичина 800 г
- Вино червоне сухе 0.5 скл.
- Печериці 200 г
- Цибуля червона 1 шт.
- Цибуля зелена 8 шт.
- Масло вершкове 4 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Перець чорний (мелений) 0.25 ч.л.
- Бульйон (яловичий) 0.25 скл.
- Естрагон (сушений) 1 ч.л.
- Приправа (Прованські трави)
- Сіль
Яловичину обмити, видалити жир, нарізати невеликими шматочками. Залити вином і залишити маринуватися, доки готуються овочі.
Печериці нарізати тонкими скибочками, зелену цибулю - шматочками, червону цибулю - кільцями. У глибокій сковороді розтопити половину вершкового масла, покласти гриби, цибулю і вичавити часник. Смажити у киплячій олії приблизно 5 хв.
У тарілці змішати сіль, перець, борошно. Розігріти сковороду із залишеним вершковим маслом. Яловичину дістати із маринаду, відкинути на дуршлак, маринад зберегти. Коли стече, обваляти у борошні. Обсмажувати, доки м'ясо не підрум'яниться - 4-5 хв.
Додати до м'яса овочі, бульйон, маринад, естрагон, прованські трави.
Довести до кипіння і тушкувати, помішуючи, 5-7 хвилин, доки соус не загусне.
recepti.biz Рецепты и советы
Рецепты для мультиварки, вкусно - вторые блюда по домашнему.
Мультиварки для выпечки - праздничные рецепты новогодние рецепты. Рецепты на праздничный стол.
Недорогой крем для торта в домашних условияхнедорогой крем для торта
Как приготовить вкусный шашлык - рецепты приготовления в микроволновке.
Готовим со вкусом - рецепты пошаговые с фото. Пошаговые рецепты от шеф-повара.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter