Яловичина під томатною скоринкою

ДРУГІ СТРАВИ
583 Яловичина під томатною скоринкою
Фото - Яловичина під томатною скоринкою
інгредієнти:
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор 500 г
  • Сіль
  • Яловичина
  • Цукор
  • Пармезан 100 г

Помідори очистити від плодоніжок, обшпарити окропом, облити холодною водою. Очистити від шкірки, м'якоть нарізати шматочками. Часник очистити і дрібно порубати. Помідори і часник тушкувати в сковороді в 1 ст. л. олії. Посолити, поперчити, підсолодити щіпкою цукру і, помішуючи, уварити.

Стейки вимити, обсушити і обсмажувати в олії по 3 хв з усіх сторін. Приправити сіллю, перцем і спеціями. Загорнути у фольгу й забрати в тепло.

Томатну масу змішати з вершками і приправити сіллю і перцем. Стейки вийняти з фольги і скласти в плоску вогнетривку форму. Змастити томатною пастою і посипати пармезаном. Запікати в духовці при 200 градусів до утворення хрусткої скоринки. Готову страву посипати горошинами зеленого маринованого перцю і подавати до столу з легким овочевим гарніром, або зі спагеті.

Салати рецепти з фото на весллясалати рецепти з фото

кулинарные сайты с рецептами и фото

Рецепт фасолевого тортаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты. Салаты и закуски.

Рецепты салатов с омлетомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Тутсалати з перепелиними яйцями

Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter