Яловичина під томатною скоринкою
- Часник 2 зуб.
- Помідор 500 г
- Сіль
- Яловичина
- Цукор
- Пармезан 100 г
Помідори очистити від плодоніжок, обшпарити окропом, облити холодною водою. Очистити від шкірки, м'якоть нарізати шматочками. Часник очистити і дрібно порубати. Помідори і часник тушкувати в сковороді в 1 ст. л. олії. Посолити, поперчити, підсолодити щіпкою цукру і, помішуючи, уварити.
Стейки вимити, обсушити і обсмажувати в олії по 3 хв з усіх сторін. Приправити сіллю, перцем і спеціями. Загорнути у фольгу й забрати в тепло.
Томатну масу змішати з вершками і приправити сіллю і перцем. Стейки вийняти з фольги і скласти в плоску вогнетривку форму. Змастити томатною пастою і посипати пармезаном. Запікати в духовці при 200 градусів до утворення хрусткої скоринки. Готову страву посипати горошинами зеленого маринованого перцю і подавати до столу з легким овочевим гарніром, або зі спагеті.
Салати рецепти з фото на весллясалати рецепти з фото
кулинарные сайты с рецептами и фото
Рецепт фасолевого тортаТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты. Салаты и закуски.
Рецепты салатов с омлетомКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Тутсалати з перепелиними яйцями
Кулинарные рецепты от Tramontina: мимоза салат рецепт. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter