Яловичина "Оду"
- Цибуля ріпчаста (червона) 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Часник 6 зуб.
- Яловичина (м´якоть) 1 кг
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Помідор 6 шт.
- Орегано (мелений) 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Томатна паста 2 ст.л.
- Картопля 6 шт.
- Горошок зелений (свіжий, заморожений) 1 скл.
- Олія оливкова
У велику каструлю влити 1/4 склянки олії оливкової і поставити на маленький вогонь. Цибулю нарізати на середні шматочки, як тільки нагріється олія, покласти у каструлю цибулю. Поступово помішувати (до золотистого кольору), потім додати вичавлений часник. 2 хвилини на вогні і можна додавати яловичину порізану на кубики, все це готувати, доки м'ясо не змінить колір і додати зелену цибулю (дрібно нарізати), орегано, сіль і перець (мелений), помішувати. Після цього додати помідори порізані на кубики і болгарський перець і знову помішувати. Потім додати 2 склянки води і томат, помішувати, знову зачекати, доки закипить і поставити на маленький вогонь на годину.
Як тільки мине година, додати картоплю, яку до цього порізати на кубики і зачекати ще хвилин 30. Потім додати горох. Зачекати ще півгодини.
Рецепты для пекарни: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.
www.recepti.biz.ua Салат из Курицы с клюквой и карри
Легкие супы рецепты с фотоФедерация легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепты С Фото на любой вкус: фруктовые десерты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter