Яловичина "Оду"

ДРУГІ СТРАВИ
549 Яловичина "Оду"
Фото - Яловичина
інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста (червона) 2 шт.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Часник 6 зуб.
  • Яловичина (м´якоть) 1 кг
  • Перець болгарський червоний 1 шт.
  • Помідор 6 шт.
  • Орегано (мелений) 1 ч.л.
  • Сіль
  • Перець чорний мелений
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Картопля 6 шт.
  • Горошок зелений (свіжий, заморожений) 1 скл.
  • Олія оливкова

У велику каструлю влити 1/4 склянки олії оливкової і поставити на маленький вогонь. Цибулю нарізати на середні шматочки, як тільки нагріється олія, покласти у каструлю цибулю. Поступово помішувати (до золотистого кольору), потім додати вичавлений часник. 2 хвилини на вогні і можна додавати яловичину порізану на кубики, все це готувати, доки м'ясо не змінить колір і додати зелену цибулю (дрібно нарізати), орегано, сіль і перець (мелений), помішувати. Після цього додати помідори порізані на кубики і болгарський перець і знову помішувати. Потім додати 2 склянки води і томат, помішувати, знову зачекати, доки закипить і поставити на маленький вогонь на годину.

Як тільки мине година, додати картоплю, яку до цього порізати на кубики і зачекати ще хвилин 30. Потім додати горох. Зачекати ще півгодини.


Рецепты для пекарни: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.

www.recepti.biz.ua Салат из Курицы с клюквой и карри

Легкие супы рецепты с фотоФедерация легкой атлетики. Международная ассоциация легкой атлетики

Рецепты салатов на любой вкус: рецепты салатов с языком с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Рецепты С Фото на любой вкус: фруктовые десерты рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter