Яловичина "Недільна" у червоному вині та овочах
- Яловичина 1500 г
- Морква 2 шт.
- Селера (коренева) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Цибуля порей 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Вино червоне 0.5 л
- Бульйон (яловичий або з кубика) 0.8 л
- Лавровий лист 3 шт.
- Гвоздика 3 шт.
- Перець чорний горошком 10 шт.
- Фенхель 0.5 шт.
Яловичину добре посолити і поперчити.
Добре обсмажити з усіх боків в олії.
Почистити овочі.
Нарізати їх великими кубиками.
Вийняти обсмажене м'ясо зі сковорідки і злегка протушкувати там овочі.
Додати томатну пасту (пасеровані томати).
Додати вино, протушкувати овочі у вині 5-6 хвилин.
Додати бульйон, лавровий лист.
Додати перець горошком, гвоздику.
Протушкувати ще пару хвилин.
М'ясо викласти у жаровню і залити винно-овоче-бульйонною сумішшю.
Запікати у розігрітій до 180°C духовці близько 1,5 годин.
Якщо не має глибокої гусятниці, щоб м'ясо потонуло у соусі, то використати наступні кроки: кожні півгодини м'ясо перевертати у соус іншою стороною. Перші годину 20 хв прикрити алюмінієвою фольгою. На останні 10-15 хвилин фольгу зняти і дати м'ясові зарум'янитися.
Потім надрізати не до кінця і залити сумішшю соусу з овочів.
Залишити просочитися у вимкненій духовці.
Рецепты салатов на любой вкус - рецепт салат охотничий. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Соус из хрена со сметаной рецептСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
Салат из омлета и колбасыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты праздничных блюдПраздничные подборки рецептов
Ржаной хлеб фотоВкусный быстрый и простой Рецепт ржаного хлеба в хлебопечке
Холодные закуски: холодные закуски из лаваша. Как приготовить вкусный шашлык.
Салаты с шампиньонами - салат с свежими шампиньонами. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепт приготовления салат мимоза. Салат оливье мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter